NE IGNORIŠITE SKRIVENE ZNAKE: Oni pokazuju na vašem licu da nešto nije u redu sa vašim organizmom

Zanimljivosti
NE IGNORIŠITE SKRIVENE ZNAKE: Oni pokazuju na vašem licu da nešto nije u redu sa vašim organizmom
Zdrava ishrana i vježbanje su najvažniji za vašu kožu.

Čelo
 
Vaš čelo je povezano sa nervnim sistemom i varenjem i bilo koji problem na čelu može ukazati na problem sporog digestivnog trakta i stresa. Takođe, može da znači da imate problem sa jetrom ili žučnom kesom. Izbjegavajte prerađenu, masnu hranu i šećer. Jedite voće i povrće, hranu bogatu vlaknima kako biste stimulisali varenje. Uklonite stres pomoću meditacije ili joge. Očistite jetru sa čajem od maslačka ili toplom vodom sa sokom od limuna.
 


Nos
 
Nos je povezan sa kardiovaskularnim sistemom i ukazuje na zdravo srce i pluća. Začepljen nos može ukazivati na razne probleme. Jedite namirnice koje će očistiti vaš sistem i poboljšati zdravlje i cirkulaciju. Posebno su dobri hladno cijeđeno maslinovo ulje, masna riba, orasi, badem, avokado, sjeme lana i bundeve, puno voća i povrća. Izbjegavajte mliječne proizvode, kao i kafu i alkohol.

Krajevi linija obrva
 
Linije na licu mogu se povezati sa uzrastom i svakodnevnim načinom života i linije na krajevima obrva ukazuju na to da su emocije prešle i na jetru. Koristite tehnike relaksacije kako biste se oslobodili svojih emocija. Takođe je bitno da razgovarate sa svojim prijateljima ili terapeutom. Pokušajte da radite nešto kreativno ili da pišete. Izbegavajte masnu hranu i nemojte da pijete alkohol.

 

Ne propustite