Bicikl naše mladosti: Vratio se legendarni Pony, cijena će vas razočarati

Nostalgija
Bicikl naše mladosti: Vratio se legendarni Pony, cijena će vas razočarati
Tradicija, nostalgija, mladost...

Od 1949. godine bicikli Rog postali su nezaobilazni na našim ulicama, pogotovo najslavniji model – legendarni Pony.

Bicikl kojim smo učili voziti na dva točka, kao djeca jurili između zgrada, padali i derali koljena, bicikl koji je bio važan izvozni proizvod bivše Jugoslavije...

Nakon više od dvije decenije iz fabrike Rog u slovenskom Velenju ponovo izlazi legendarni bicikl koji je prilagođen modernim trendovima dvotočkaša.

Osnovni oblik ostao je nepromijenjen, ali se novi Pony može pohvaliti fiksnim prijenosom brzine, nehrđajućim inox lancem, LED svjetlima, kožnim Brooks sjedištem, sklopivim aluminijumskim okvirom...

rog-pony-3c
"Projekt novog bicikla s tako poznatim imenom kao što je Pony bio je izazov za cijelu ekipu. Veseli nas da smo uspjeli obnoviti taj popularni model, modernizirati ga, tehnički poboljšati i očuvati njegove prepoznatljive karakteristike. Bicikli Pony ispunjaju i nadilaze sve standarde kvaliteta i sigurnosti, a korišteni dijelovi vlasniku osiguravaju dugotrajno korištenje s minimalnim troškovima održavanja. Vjerujemo da će se kult bicikla Pony i marke Rog nastaviti i širiti po Sloveniji, Europi i svijetu", rekao je Darko Levičar, tehnički Roga.

U paleti se nalazi pet modela Pony bicikala – Classic, Classic 3, Classic 5, Sport i Sport S – uz koje dolazi veliki izbor boja.

Nažalost, cijena će razočarati nostalgičare. Najjeftiniji Pony Classic košta 329 eura, dok vrh ponude čini Classic 5 i Sport S za koje treba izdvojiti po 789 eura.

Ne propustite