Jako nevrijeme napravilo štetu na kući SAMOHRANE MAJKE!

Region
Jako nevrijeme napravilo štetu na kući SAMOHRANE MAJKE!
Nevrijeme koje je prije nekoliko dana zadesilo i područje Novog Bečeja pričinilo je veliku štetu Milki Blažin

Bilo je strašno, počeo je da pada dio po dio, a onda se krov cijelom svojom konstrukcijom potpuno srušio - priča ova očajna majka


Nevrijeme koje je prije nekoliko dana zadesilo i područje Novog Bečeja pričinilo je veliku štetu Milki Blažin – samohranoj majci kojoj je olujni vjetar srušio krov na porodičnoj kući, u Ulici Slobodana Perića 105.

Milka, koja je i ovako živjela u teškim uslovima, sa minimalnom porodičnom penzijom, sada je ostala i bez krova nad glavom. Jako nevrijeme koje je pričinilo veliku štetu nad državnim i privatnim objektima, Milki je razrušilo krov, a potom i dio kuće koji se iznenada obrušio uslijed oluje. Očajna samohrana majka kaže da se krov srušio kao kula od karata:

Foto: Privatna arhiva Milka Blažin
Bilo je strašno, počeo je da pada dio po dio, a onda se krov cijelom svojom konstrukcijom potpuno srušio. Pored krova, jedan deo zida je pao, kuću više ni nemamo – očajno priča ova samohrana majka.

U porodičnoj kući Blažin, osim Milke i njene šesnaestogodišnje kćerke, živjela je i njena majka, starica od 82. godine koja je i nepokretna:

Foto: Privatna arhiva Milka Blažin
Najteže mi je zbog ćerke i majke, do sada smo živele od muževljeve porodične penzije koja iznosi samo 14.000 dinara, kako ćemo i šta ćemo dalje, ne znamo ni same – priča ova nesretna žena.

Milka se putem socijalne mreže Fejsbuk obratila za pomoć prijateljima i poznanicima koji su joj brže bolje pritekli u pomoć, pa su u roku od nekoliko dana uspjeli da rasčiste krš koji je iza sebe ostavila oluja.

(Izvor: telegraf.rs)

Ne propustite