Ove slavne ličnosti su doživjele DRASTIČNU PROMJENU IZGLEDA (FOTO)

Nekad i Sad
Ove slavne ličnosti su doživjele DRASTIČNU PROMJENU IZGLEDA (FOTO)
Neke promjene bile su zbilja drastične.

Odrastamo, prolazimo kroz pubertet u kojem se naš izgled može drastično promijeniti.

Tako odrastaju i mijenjaju se i slavni, no njihove su promjene više popraćene jer su mnogi skoro cijeli život pod svjetlima reflektora. Neke promjene bile su zbilja drastične.

 

Elijah Wood, glumac kojeg godinama viđamo na malim ekranima u raznim ulogama i čini nam se da stari zbilja sporo. Tko bi mu dao 35 godina?!

FOTO: twentytwowords


Najljepša žena svijet koja je to – s razlogom! Riječ su suvišne, a ljepota Angeline Jolie dovoljna.

FOTO: twotimeswords


Kud Angelina, tud i njena druga polovica – Brad Pitt! Kao mlađi, izgledao je kao tipični dječak iz malog mjesta u Americi, no iako mu nakon 40 godina brada daje određenu ozbiljnost, topao osmijeh i zavodnički pogled još uvijek se drže!

FOTO: twotimeswords


Christina Ricci je od neobične Wednesday iz Addamsovih odrasla u potpuno suprotnu verziju od spomenute uloge; od mrzovoljne članice Addamsovih do žene predivna osmijeha i lica!

FOTO: twotimeswords
Novopečeni Oskarovac Leonardo di Caprio od slatkiša do markantnog muškarca!

leonardo di caprio
Ponekad su nam kasnije godine bolje od ranijih, barem u slučaju Toma Cruisea.

tom cruise


Slično kažu i za njegovu bivšu suprugu, Nicole Kidman, iako smatramo da s ovim “kaosom” na glavi izgleda preslatko i da bi možda češće trebala “furati” prirodne kovrče

nicole kidman
Johnny Depp slamao je ženska (a možda i muška) srca već od tinejdžerskih godina!

FOTO: twotimeswords
Jaleel White, nama poznatiji kao Steve Urkel, čiji smo “rast i razvoj” pratili kroz seriju “Pod istim krovom”, gdje se u njegovu transformaciju zaljubila i ljubav njegova života – Laura.

steve urkel
Najpoznatija trendseterica s malih ekrana – Sarah Jessica Parker – zbilja izgleda prelijepo s kovrčavom kosom, prirodna i bez šminke, a podsjeća malo i na Esmeraldu!

sarah-jessica
Vječna slatkica svijeta šoubiza, Jessica Alba, koja ne gubi svoju mladenačku, egzotičnu ljepotu!

jessica alba
Iako Kristen Stewart stalno “dobacuju” da se premalo smije i da ima pokerašku facu, izgleda da je njezin osmijeh stvaran i, dapače, izmamio je i nama isti na lice tim nevinim dječjim pogledom!

kristen stewart
Neil Patrick Harris je, očigledno, od malih nogu bio LEGEN… wait for it… DARY!

neil-patrick
Kirurg s malih ekrana – Patrick Dempsey – kao i Brad, izgledao je kao tipičan američki tinejdžer, a ova strujna frizura zbilja mu da je dozu zanimljivosti.

patrick dempsey
Natalie Portman svakako je jedna od zanimljivijih ličnosti neobične ljepote, koja je kroz godine nanizala genijalne uloge, počevši od “Leon, The Professional”!

FOTO: twotimeswords

Ne propustite