ZET IZ NOĆNE MORE: Svima znani seksi robijaš zaveo je bogatašicu, a šta na to kaže tata milijarder (FOTO)

Show
ZET IZ NOĆNE MORE: Svima znani seksi robijaš zaveo je bogatašicu, a šta na to kaže tata milijarder (FOTO)
Kokteli u Kanu, sunčanje u Sen Tropeu, ronjenje u Dubrovniku

Kokteli u Kanu, sunčanje u Sen Tropeu, ronjenje u Dubrovniku... Život je jedno dugo krstarenje za 27-godišnju bogatu nasljednicu Kloi Grin, čije su najnovije fotorafije na jahti sa Džeremijem Miksom, poznatijim kao "najseksi robijašem" u svijetu modelinga, uzburkale javnost, a sigurno će i njenog oca zbog kriminalne prošlosti njenog novog dečka.


Džeremi je inače bio član bande i osuđen je za posedovanje pištolja, a zatvoren je na dvije godine. Oslobođen je 2016. godine, a samo nekoliko mjeseci kasnije postao je jedan od najplaćenijih modela.

robijas-4

Iako se sada predstavlja kao porodična osoba blagog karaktera, Miks je nekada nosio pištolj, bio iza rešetaka, nasilan prema policajcima, krao je identitete kao i vrijednu robu, a uhapšen je takođe i zbog prebijanja jednog 16-godišnjaka. Njega toliko smatraju opasnim da mu je ulazak u Britaniju - zabranjen!


Kada je u aprilu sletio na Hitrou u Londonu radi jedne zabave, službenici su ga sproveli do aviona koji je vodio nazad do Amerike.

Kloi je nasljednica trgovačkog carstva "Sir Philip Green" koje vrijedi čak 3,8 milijardi funti, a kriminalni dosije njenog novog izabranika sigurno neće oduševiti njene roditelje.

robijas-3
Džeremi je povrh svega i oženjen i ima sina i dvoje pastoraka sa ženom Melisom, sa kojom je u braku već osam godina, piše Daily Mail.

Otkako je pušten iz zatvora Miks često priča o svom teškom djetinjstvu i kako je to uticalo da on skrene u pogrešne vode.

- Tokom života sam mnogo puta čuo kako mi govore da imam prelepe plave oči i da sam zgodan. Iako sam sada uspešan maneken, ja i dalje imam oca u zatvoru i majku koja je heroinska zavisnica, a brat i sestra mi se bore kako bi preživeli i izborili se sa teškim životnim uslovima u kojima žive - rekao je Džeremi,prenosi Blic.

robijas-1

Nakon izlaska iz zatvora on je naveo da je pronašao Boga i da je sada promijenjen čovjek.

- Ja sam porodičan čovek. Ja sam otac. Ja sam muž. Ja sam ujak. Ja sam nečiji prijatelj - istakao je zgodni bivši robijaš.

Ne propustite