Upoznajte najjače dijete na svijetu: S njim se ni roditelji više ne smiju zezati

Kiosk
Upoznajte najjače dijete na svijetu: S njim se ni roditelji više ne smiju zezati
Ima 7 godina, nabildan je kao mazga, a njegovi roditelji više ne znaju što bi s njim.

Ima 7 godina, nabildan je kao mazga, a njegovi roditelji više ne znaju što bi s njim. Oca je nedavno poslao u bolnicu jer ga je molio da pojede svoje povrće i tada su roditelji shvatili da ga više ne mogu kontrolirati.

I dok taj mali Japanac, Ryusei "Ryuji" Imai, ruši rekorde na YouTubeu, a javnost kliče zbog perfektnog izvođenja borilačkih vještina, stručnjaci njegov slučaj razmatraju s jednog drugog stajališta - njegove sigurnosti i zdravlja. Video je objavljen na stranicama Men's Healtha, kao senzacija, ali i apel, jer njegovi roditelji više ne mogu s njim izaći na kraj.
Mali je, kako kaže ovaj video, prvi put pokazao zanimanje za borilačke vještine s otprilike godinu dana. Tada su mu pustili prvi film s Bruceom Leejem i otad "brije" samo na njega. S četiri je počeo  trenirati, a sa sedam je proglašen najjačim djetetom na svijetu.

Ali njegovi roditelji više nisu ponosni na to.

Njegova muskulatura stvarno je fascinantna, ali radi se o djetetu u razvoju i ovakvi mišići nisu normalni za dijete u toj dobi. Što god tko rekao.
Nije to normalno, kažu stručnjaci, ni za njegovo mentalno zdravlje. Dijete je očito postalo ovisno o vježbi i adrenalinu, a to za nijednu dob nije dobra vrlina. A tu se ne radi samo o fizičkim promjenama. Ono što se ne vidi, ali u njegovu ponašanju sigurno primjećuju njegovi roditelji, puno je veći problem.

Ovisnost bilo koje vrste nije dobra pa mu se zato nećemo diviti, unatoč impresivnim mišićima, o kojima možemo samo sanjati. 

Neka djeca ostanu djeca, a tjelovježba svakodnevna, umjerena aktivnost. To je jedini ispravan put i najvažnija stvar koju su njegovi roditelji očito prekasno naučili.

Ne propustite