UHVATILA VAS JE NOSTALGIJA: Prisjetite se djetinjstva i onog što je obilježilo 90-te

Nostalgija
UHVATILA VAS JE NOSTALGIJA: Prisjetite se djetinjstva i onog što je obilježilo 90-te
Iako se čini kao da je bilo jučer 90-te godine bile su zapravo jako davno. Evo samo nekih zanimljivih stvari iz tih godina kojih se svi sjećamo (ili ih još uvijek imamo doma).

Iako se čini kao da je bilo jučer  90-te godine bile su zapravo jako davno. Evo samo nekih zanimljivih stvari iz tih godina kojih se svi sjećamo (ili ih još uvijek imamo doma).

Spice Girls posvuda

Znamo da nisu stvar, ali opet postojalo je puno stvari s njima. Fotoaparat, blokovi, hemijske, zastave i majice. Sve s likovima ovih pet djevojaka. Kakav b(r)end. Svi su htjeli biti one i imati sve njihovo.

Figurice iz Kinder Jaja

To se zvalo biti kolekcionar. Žabe u zimskoj varijanti, Nosorozi u ljetnoj, autići i skoro sve životinje i bića koje možete zamisliti. Bilo je svega. 

Školski pribor

Sjećate se kako su izgledale dječje hemijske? Prekrasno, eto tako. U svim bojama, sa šljokicama, u kričavim varijantama i one s vodom u sebi.

Konzole

Game Boy, Super Nintendo ili računalo. Super Mario. Plastični pištolji za ubijanje patkica na ekranu. Posuđivanje igrica i konzola u videoteci, koja usput isto više baš i ne postoji.

Slatkiši

Bomboni u obliku dude bile su pravi hit, baš kao i ogrlica s bombonima. Lizalica koja fućka kako se pomiče štapić, lizalica koja je zapravo čokolada u obliku životinje. Okrugla lizalica koja svijetli u mraku. Bombonjere koje tada nisu koštale kao suho zlato. Čokoladice koje su izgledale kao cigarete ili kao novčići..

Što smo sve radili

Internet se nije toliko koristio, a kada se i koristio mogli smo na njemu biti neko ograničeno vrijeme jer su roditelji trebali telefon. Igrali smo se vani u parku ispred kuće ili na školskom igralištu. Imali smo razbijena koljena. Gledali smo kul dječje serije i legendarne crtiće. Slušali smo CD-e i kasete, na walkmanu, discmanu, a kasnije i MP3-u. Skupljali smo Pokemon karte. Izmišljali smo igre samo da se zabavimo.

 

 

(Novi.ba/Net.hr)

Ne propustite