Naša poznata plavuša ima svjetski SEKSEPIL: U 48. je pozirala naga, da li će PONOVO?

Nekad i Sad
Naša poznata plavuša ima svjetski SEKSEPIL: U 48. je pozirala naga, da li će PONOVO?
Ljepota joj je bila jak adut i danas je

"Ja volim život, onakav kakav jeste. Umem da se radujem malim stvarima, a to je recept za sreću", rekla je prošle godine u intervjuu za portal "Žena".  Stav i osmeh koji krase Suzanu Mančić, lako su prelazili na druge. Čuvena Loto devojka danas puni 60 godina, nama je otkrila šta je obilježilo njen život, koji su trenuci bili najljepši, a koji najteži, i šta je to važno što je naučila od muškaraca.
Ljepota joj je bila jak adut i danas je

"Dugo nisam slavila rođendan, a ovaj 60. je prava prilika da okupim porodicu i prijatelje i da proslavimo, jer 60 leta nije šala. Trebalo ih je proživeti i treba ih poštovati kao bogato iskustvo koje mi je donelo karijeru, prijatelje", rekla nam je Suzana.

suzana

Na pitanje šta je najviše obilježilo šest decenija njenog života, odgovorila nam je:

"Ja sam majka, i majčinstvo je ono najznačajnije što mi se dogodilo, a desilo mi se u tridesetim i zahvaljujući njemu sam sazrela. Zahvaljujući njemu sam naučila da postavljam prioritete i u poslovnom i u privatnom životu".

Suzana, koja je u braku sa jednim od čuvene Sedmorice mladih, Nebojšem Kunićem, dobila ćerke Nataliju i Teodoru, neke stvari bi i da može, promijenila.

" Više bih štedela sebe, kako fizički tako i psihički. Ali dobro, ja sam takva, Škorpija sam, koja ipak, može sve da izdrži i da iz svega izvuče neku pouku. Sve što se desilo, moralo je da se desi. Bog nam daje samo onoliko koliko možemo da izdržimo", naglasila je Suzana koja je dupla Škorpija.

Najznačajniji muškarci u njenom životu i šta je sve naučila od njih

Posebno mesto Suzana daje svom ocu.

"On je bio jedan izuzetan čovek, intelektualac i idealista, ali i veoma strog, despot u kući. Odgajao me je kao dečaka i naučio kako da pragmatično razmišljam. Naučio me je da se borim, da branim svoj stav, ali da ga prethodno preispitam", istakla je Suzana i dodala da ju je majka naučila lijepim manirima.

Pored oca u Suzaninom životu važnu ulogu je imao razredni starešina, nastavnik književnosti, Ivan Pipal, koji je njoj i njenim vršnjacima pokazao koliko je bitno da se stalno pitaju, da stalno postavljaju pitanja: "Zbog čega je to tako?".

suzan

A važni su i oni.

"Kada su u pitanju muškarci koji su mi pokazali da žena sa mukarcem može da ima odnos pun poštovanja i da oni zapravo nisu suprotan pol, njih je bilo nekoliko. Za ovoliko godina dovoljno je", poručila je Suzana.

Od svih njih, ali i od ostalih koji su bili dio njenog života, shvatila je ključne stvari.

"Od muškaraca mi žene treba da učimo. Oni su me naučili tome koliko je važno voleti sebe, jer ako ne voliš sebe, ne možeš da voliš ni druge. Jače smo mi sa one biološke strane, ali im zavidim jer je civilizacija skrojena po njima. Zavidim im i zbog solidarnosti, žene moraju istom tako da vole jedna druge i da štite jedna drugu".

Najteži trenuci u životu

"Najteže je kada vam roditelji odlaze i kada ste bez svoje volje i nezaštićeni izloženi sudu javnosti, a to se meni i mojoj porodici desilo. Preživela sam to, ali nisam zaboravila. Ipak, sve je to iza mene", istakla je Suzana koja se prije nekoliko godina našla u centru medijskog skandala jer je u javnost procurio njen erotski snimak sa bivšim suprugom, a zatim i sa dugogodišnjim partnerom Simonom Ocomokosom.

Jednom naga u "Plejboju", ponovo bez odjeće u javnosti ili ne?

Suzana Mančić je 1994. pozirala naga za "Plejboj", imala je tada 48 godina.

"Uradila sam to zbog svoje generacije koja je posle 35. godine već bila odbačena, ali i zbog ženske lepote. Kao devojka sam uvek "Plejboj" posmatrala kao magazin u kojem se pojavljuju najlepše žene".

Voditeljka je prije dvije godine obećala da će se za 60. rođendan ponovo slikati bez odjeće.

"Vidite kako vas život prevari, napravite plan i sve se promeni. "Plejboj" više ne izlazi u Srbiji, tako da su prethodne fotografije istorijske jer se više neću fotografisati naga ni za druge magazine".

Karijera Suzane Mančić

suza

"Bilo je veoma uzbudljivo i nikada nije bilo dosadno", rekla nam je Suzana o svojoj karijeri koju je počela pjesmom "Ogledalce, ogledalce" sa 18 godina. Muzika je bila njena prva ljubav, ali ju je uskoro zasjenila jedna druga ljubav prema televizijskom voditeljstvu.

Vodila je niz zabavnih emisija, a onda dobila životnu ulogu, postala je voditeljka emisije „LOTO“.  Suzana je umjela da iskoristi svojih pet minuta, a od vođenja igre na sreću stvorila je pravi televizijski hit.


Igrao se i gledao "LOTO", ali ne samo zbog mogućeg dobitka, već i zbog nje, prve i najpoznatije Loto djevojke koju smo imali.

Suzana je i prva starleta koju smo imali, ali starleta u pravom smislu te riječi. Bila je djevojka koja se trudila da ljepotom, ali i umjećem, postane medijska zvijezda. Uspjela je u tome.

Budući da je vješto  osvojila televizijske gledaoce, režiseri su se grabili oko nje,  i nudili joj ulogu za ulogom, igrala je u brojnim serijama, "Gledajući televiziju",  "Čast mi je pozvati vas", "Žikina dinastija  devojka u autu", "Navijač  Lidija", "Ćao, inspektore", "Profesionalci".


A svako ko je čuo za "Seksploziju", putujuću humorističko-erotsku pozorišnu predstavu zna da ju je Suzana velikim dijelom obilježila.  Nisu je zaobilazili ni filmovima u kojima je glumila sebe.

Od televizijskog života nije odustala ni poslije 2000, pa je od 2007. do 2011. glumila u seriji "Selo gori, a baba se češlja".

U međuvremenu je preuzela vođstvo raznih zabavnih i muzičkih emsija, a onda 2012. sela  i svoj život stavila na papir, napisala je tada autobiografsku knjigu „Neukrotivo srce“.

U njoj je svojom otvorenošću i za mnoge kontroverznim životnim potezima mnoge u Srbiji šokirala.

A onda je ove godine svojim nastupima u takmičenju "Tvoje lice zvuči poznato" odušvila umećem imitiranja.

Lijepu i smjelu Suzanu uspio je da osvoji jedan od čuvene Sedmorice mladih, Nebojša Kunić sa kojim se vjenčala i dobila dvije ćerke Teodoru i Nataliju.

Starija Teodora se bavi muzikom i gradi pjevačcku karijeru, kao što su njeni roditelji prije nekoliko decenija radili.

suz
Bilo je najavljeno da će se Teodora Kunić ove godine udati, ali se od vjenčanja odustalo. U vrijeme kada je plan o udaji bio aktuelan, pitali smo Suzanu da li je spremna za ulogu bake.

"Moje prijateljice uveliko dobijaju unučiće. Ne znam kako će to izgledati, kakva će to ljubav biti. Saznaću. Ali znam da mi je moja mama jednom rekla: "Obožavam unuke, ali tebe volim najviše", odgvorila nam je,prenosi zena.blic.


Njena nasljednica je nedavno otkrila da je ponovo zauzeta, pa Suzana možda i definitivno uskoro postane baka.

Ne propustite