POTRESNA ISPOVIJEST ĐOŠINE MAJKE: Ovo što je otkrila iznenadit će sve!

Nostalgija
POTRESNA ISPOVIJEST ĐOŠINE MAJKE: Ovo što je otkrila iznenadit će sve!
Zorka Mitić, majka tragično preminulog glumca Bogoljuba Mitića Đoše, sa neizmjernom tugom otkrila je da je njen sin posljednje dane proveo pod ogromnim stresom i sa bolom u duši.

Zorka Mitić, majka tragično preminulog glumca Bogoljuba Mitića Đoše, sa neizmjernom tugom otkrila je da je njen sin posljednje dane proveo pod ogromnim stresom i sa bolom u duši.

Ona je ispričala da se njen sin već godinama nosio sa problemima za koje nije kriv, a sa kojim nije mogao da se izbori. Zbog ljudi koji su mu dugovali, nije imao novac da isplati kolegama, zatim afera "kokain", koja je pogodila i njegovu porodicu, sve je u velikoj mjeri uticalo na srce uvijek raspoloženog Đoše.

-Ostali su mu dužni pare, on je od svog novca plaćao glumce, a više nije imao dovoljno. On se toliko nervirao, nije mogao da jede danima, tako mu je teško bilo. Neke kolege su ga tužile za pare, neke su oprostile... Kako ko. Svaki dan se nervirao, a nije imao novac jer mu dužnici nisu vraćali. Sve ga je to ubilo - otkrila je Zorka.

Majka preminulog glumca osvrnula se na još jedan bolan period u životu sina. Prošle godine pojavila se informacija da je Đoša uhvaćen sa 50 grama kokaina, uz navode da je pola preprodavao kolegama, a pola je bilo za lično korišćenje, što je on odmah demantovao.

Mnogo ga je boljela afera "kokain", stalno je spominjao i govorio: "Majka je htela da umre." Ja sam tad bila u banji i kad sam čula, odmah sam pobegla i doživela udes taksijem kad sam išla kući, još se oporavljam. Njega je sve to bolelo, ali mi je govorio: "Mama, ne brini se, mama zdrav sam i dobro sam." Stalno je govorio da ne brinem i evo. Moj Đoša je mnogo bio vezan za porodicu. Zbog svih tih problema njega više nema - kroz suze priča Zorica.

Majka čuvenog humorisrte još ne može da prihvati da Đoša nije među živima, te s bolom objašnjava da su njenog sina svi voljeli i da je njegov vedar duh mnogima mamio osmijehe na lice.

On je mnogo dobar čovjek, ne što je moj, ali toliko je dobar. Kod njega uvijek sve može, dobar je. Pa on je toliko veseo, znate li vi? Kad je prvi put otišao da snima "Porodično blago", rekao mi je: "Majko, ja sam sad na krovu sveta!"

Zorka je otkrila da je danima molila Đošu da pazi na sebe i na zdravlje, te da je njenog sina nakon što je od posljedica srčanog udara preminuo u 50. godini pronašla ćerka Natalija.

- Ja sam ostala pusta majka. Jao, možete li da zamislite, moja unuka, a njegova ćerka ga je našla pomodrelog. Starija ćerka Natalija je našla mrtvog oca, pa joj je pozlilo. Krenula je na posao, na VMA radi, i čula televizor u njegovoj sobi da radi, pa ušla. Ko zna kada je otišao, da li tokom noći ili ujutru, kad ga je videla, već je bilo gotovo. Njegova žena Jelena je bila kod mene kući, sišla je sa sprata, pa rekla: "Moram nešto strašno da ti kažem!"

- Odmah sam znala o čemu se radi, odmah. Uvek sam mu govorila da mora da se pazi jer ima te nasledne komponente, otac mu je umro od srca, od infarkta. Molila sam ga da oslabi malo i pojašnjavala mu da je opasno da tako živi. Pre nekoliko dana mi je rekao: Išao i u Novi Sad, advokat mu je rekao da ide u Hitnu, međutim, on je rekao da ima temperaturu, ali da je bolje. Došao je kući i evo šta se desilo - kroz suze je završila Đošina mama,prenosi Plusonline.

Ne propustite