Otišla sam na bazen u OVOM KOSTIMU: Poslije pet minuta obezbjeđenje me je istjeralo jer sam previše provokativna

Kiosk
Otišla sam na bazen u OVOM KOSTIMU: Poslije pet minuta obezbjeđenje me je istjeralo jer sam previše provokativna
Ova žena zaista je doživjela nečuvenu stvar.

Ova žena zaista je doživjela nečuvenu stvar. Dobro pogledajte njen kostim i kažite nam da li vidite išta pogrešno na njemu?

Ova priča se ne dešava u Saudijskoj Arabiji ili nekom sličnom mjestu. Ne, dešava se usred Amerike, tačnije u Tenesiju. Tori Dženkins, verenica Tajlera Njumana, krenula je na bazen koji pripada kompleksu zgrada u kojima su iznajmili stan u (logično) kupaćem kostimu. U pitanju je najobičniji jednodjelni kostim roze boje. Onda je uslijedilo neprijatno iznenađenje.


Osoblje bazena reklo joj je da će morati ili da promeni kupaći ili da se "pokrije".

- Danas su mojoj vjerenici rekli da mora ili da se presvuče, ili da obuče nešto ili da ode sa bazena. Ulaz smo platili 300 dolara i to povrh stanarine koja je 1.000 dolara. Rekli su joj da njen kupaći ima "tange" i da se komšije žale. Sve se to desilo nepunih pet minuta nakon što smo uopšte stigli. Uslijedila je rasprava, a na kraju je upravnik zgrade natjerao Tori da se gleda u ogledalu kako bi i sama shvatila koliko je njen kupaći "neprikladan" - kaže njen vjerenik Tajler.


- Danas su praktično rekli mojoj vjerenici da nisu bitna njena osjećanja i volja, već to kako se muškarci osjećaju zbog nje. Tori je manje bitna od poriva muškaraca da osjećaju seksualnu tenziju kad je vide. Ja mislim da je ona najljepša žena na svijetu, ali takođe je i neizmjerno poštujem. Nikada ne bih dozvolio sebi da ni nju niti bilo koju drugu ženu dovedem u situaciju da misli da je manje vrijedna zbog toga kako se obukla - zaključuje Tajler.

Kupaći je zaista najobičniji kupaći, pa nije čudo što se javnost uzbunila i što svi daju podršku ovoj djevojci. Ono što mi svakako vidimo je da ovdje o tangama nema ni govora. Šta vi kažete, vidite li išta neprikladno u njenom kostimu?

 

Ne propustite