Ovi znakovi govore sa je bolje da nisi u vezi

Ljubav
Ovi znakovi govore sa je bolje da nisi u vezi
Stalno ulaženje u nove veze bez neke velike pauze je možda baš razlog zašto ti veze ne uspjevaju. Uzmi vrijeme za sebe, upoznaj se i uživaj.

Za početak, ako želiš imati uspješnu i zdravu vezu, trebaš biti sretna sama sa sobom. Stalno ulaženje u nove veze bez neke velike pauze je možda baš razlog zašto ti veze ne uspjevaju. Uzmi vrijeme za sebe, upoznaj se i uživaj. A ako se pronalaziš u ovim znakovima možda je bolje da jedno vrijeme budeš solo.

Uvijek se zaljubiš u pogrešne muškarce

Tek kad nađeš nekoga, tko ti doista pristaje moći ćeš imati pravu vezu.

Izbjegavaš sukobe

Čim dođe do jednog konflikta, ti pobjegneš. To sigurno ne pomaže vezi niti ju čini boljom. Naprotiv, međusobno razgovaranje o problemima i traženju zajedničkih rješenja je ključ jedne sretne i dugotrajne veze.

Ne znaš biti sama

Kada shvatiš da ne možeš biti sama, nego samo u vezi, bila ona loša ili dobra, odmah to moraš promijeniti. Pokušaj upoznati i zavoljeti samu sebe i jednostavno uživaj u tom periodu.

Ne radiš na kompromisima

Ne može biti uvijek onako kako ti želiš – pogotovo u jednoj vezi – morat ćeš raditi stvari koje ti neće biti po volji. I to je dobra stvar, jer nas život uči da ponekad trebamo raditi stvari koje ne volimo. To se zove odrastanje.

Previše ti je važno što drugi ljudi misle o tebi

Naučiti živjeti svoj život za sebe, a ne za druge. Budi sebi vjerna i sretna. Zvuči jednostavno? Pa i je! Bitno je što ti misliš, a ne drugi. Stavi se na prvo mjesto.

Čvrsto se držiš bajki

Doći će princ u sjajnoj odori na bijelom konju. I nikada se nećete svađati, jer se to u bajkama ne događa. Pa... moramo te razočarati: nema ljubavnih priča poput onih u bajkama! 

Ne propustite