PRVA STARLETA BIVŠE JUGE: Bila u vezi sa Bregovićem i Al Paćinom, a ostvarila je karijeru na kojoj joj svi zavide!

Nekad i Sad
PRVA STARLETA BIVŠE JUGE: Bila u vezi sa Bregovićem i Al Paćinom, a ostvarila je karijeru na kojoj joj svi zavide!
Dijana Bećirović (55) seks simbol bivše Jugoslavije karijeru modela započela je sa samo 14 godina.

Dijana Bećirović (55) seks simbol bivše Jugoslavije karijeru modela započela je sa samo 14 godina. Osamdesetih je važila za seks bombu, a  napravila internacionalnu karijeru radeći kao novinar. Radila je intervjue sa brojnim slavnim ličnostima, a bila je u vezi sa Al Paćinom i Goranom Bregovićem.
 
1984. godine je otišla u Italiju gdje je postala model slavnih brendova. Slikala se gola  za časopis "Start", kao i za "Playboy", a za nju su govorili da je prva jugoslovenska starleta. Nakon modelinga, bacila se na žurnalistiku, zaposlila  na RAI gdje je vodila jednu religioznu emisiju.
 

 

Objavu dijeli Diana Niven (@diananiven)

 
Koliko je bila uspješna u novinarskom poslu svjedoči činjenica da joj je papa Jovan Pavle II tri puta davao intervju, baš kao i Benedikt XVI dok je još bio kardinal. Ona  jeuradila posljednji intervju sa slavnim vozačem Formule 1 Ajrtonom Senom.
 
Prvog maja 1994. godine Brazilac je poginuo u udesu tokom Velike nagrade San Marina, a Dijana je dva dana prije toga razgovarala sa njim o pitanjima života i smrti.
 
 
"Pitala sam ga zašto se krsti prije nego što sedne u kola i zna li šta to znači. Mnogi ljudi ne znaju zašto se krste. Sena je imao najbolje odgovore zato što je to istraživao, nije bio površan. Drugo pitanje je bilo: „Šta misliš kad voziš 300 kilometara na sat” ili „Da li veruješ u život posle smrti?”. E, tu smo ostali najduže. On je imao veliku misiju na ovom svetu. Mislim da je njegova smrt počela da budi savest u ljudima. Bio je veoma ranjiv", rekla je Dijana jednom prilikom. 

 
Bećirovićeva je bila u vezi sa poznatim ličnostima, kako sa domaće tako i sa strane scene, a najzvučnija imena su Al Paćino i Goran Bregović.
 

"Svi su padali pred „Majklom Korleoneom”, ali ne i ja. Nije bio moj tip. Al Paćina sam upoznala kada je sa Frensisom Fordom Kopolom snimao "Kuma". Izlazili smo, ali je on bio večno napet i uvek u paranoji od paparaca. Redovno u strahu da će ga uhvatiti. Moj zadatak je da muškarca napravim muškarcem, a njegov da mene napravi ženom. To nisam osećala kod Paćina, već samo njegov ključali ego" ispričala je jednom prilikom. 
 

 

 

Objavu dijeli Diana Niven (@diananiven)


"Počeo je da mi daje naredbe kada smo bili u noćnim provodima. Kao, „idemo odmah kući”. Odgovorim mu: „Idi ti slobodno”. Dogovarali smo naše druženje i na Siciliji. Rekla sam mu „Staviću ti košuljicu”. Mislila sam na ludačku košulju. I neverovatno, samo dva dana posle ovog mog zezanja Al Paćino je završio na psihijatrijskoj klinici i to od posledica konstantnog stresa. Al je divan tip, ali iako ga mnogi vide kao "Kuma" ili "Skarfejsa", ja sam ga doživela kao neopuštenu osobu. Možda čak i sa nataloženim kompleksima", rekla je Dijana,prenosi Kurir.

Dijana je bila u vezi i sa frontmenom "Bijelog dugmeta" Goranom Bregovićem, a fanovi su strahovali da će se zbog nje bend raspasti pošto je i klavijaturista Vlado Pravdić bio zaljubljen u nju.
 
 
"Živela sam u Milanu i družila se sa Vladom Pravdićem, klavijaturistom „Bijelog dugmeta”. Bio je zaljubljen u mene, ali odjedanput se pojavio Goran Bregović. A kada Goran nešto hoće, onda i dobije. I tu je krenuo sukob dvojice članova "Dugmeta" otkrila je Bećerićeva.
 

Ona danas živi u Los Anđelesu gdje je diplomirala na Američkom filmskom institutu.

Ne propustite