SMARTPHONE KOJI SE PRILAGOĐAVA VAMA

Nauka i tehnologija
SMARTPHONE KOJI SE PRILAGOĐAVA VAMA
Kompanija HTC je predstavila najnoviji “flegšip” model – HTC U11.

Kompanija HTC je predstavila najnoviji “flegšip” model – HTC U11. Ovaj pametni telefon kombinuje novu revolucionarnu interakciju stiskanjem uređaja, moćnim kamerama i višestrukim virtuelnim asistentima. HTC U11 će biti dostupan tokom juna.

HTC Edge Sense predstavlja novu tehnologiju interakcije sa telefonom, jer je jednostavnim stiskom moguće fotografisati, otvarati “Fejsbuk” ili bilo koju drugu vama omiljenu aplikaciju. Telefon omogućava napredno upravljanje uz kraći i duži stisak koji pružaju dodatnu funkcionalnost. A kako je Edge Sense baziran na stvarnom pritisku na ivice uređaja, može se koristiti u skoro svim situacijama – dok nosite rukavice, kao i kada pada snijeg ili kiša.

S prednje strane se nalazi stakleni ekran dijagonale 5,5 inča (14 cm) sa Quad HD rezolucijom koji pruža jasnu sliku živih boja u bilo kojim uslovima osvjetljenja, čak i na direktnom suncu.

HTC U11 je otporan na vodu, pa se ne morate plašiti prskanja, prosipanja ili padova u vodu. Telefon dolazi sa najnovijom verzijom tehnologije HTC USonic, koja sada i eliminiše buku iz okoline (Active Noise Cancellation – ANC), a ima i mogućnost skeniranja vašeg unutrašnjeg uha pomoću napredne ultrazvučne tehnologije. Tako se dobija lično iskustvo slušanja sa zvukom oblikovanim specijalno za vas.

HTC-ov sistem optičke stabilizacije slike i superbrzi auto-fokus, poput onog u DSLR aparatima, u svim uslovima osvjetljenja omogućavaju kameri da pravi oštre fotografije i glatke video-snimke. Poboljšana je i ekspozicija proširenim dinamičkim opsegom, a tu je i HDR Boost koji daje jasniju, balansiraniju sliku.

Ne propustite