Muškarac ugledao ljude kako prodaju pse na kile pa im dao sve što je imao u novčaniku

Kiosk
Muškarac ugledao ljude kako prodaju pse na kile pa im dao sve što je imao u novčaniku
Ovaj Kinez nije ni pomišljao da bi mogao postati junak kojem će se diviti cijeli svijet.

Ovaj Kinez nije ni pomišljao da bi mogao postati junak kojem će se diviti cijeli svijet. Prije nekoliko dana je hodao ulicom i tražio mjesto gdje bi mogao nešto pojesti. Umjesto toga, naišao je na grupu ljudi koja prodaje žive pse na kile. Bili su u vrećama za meso.

Nije imao pretjerano puno novca, pa je platio oko 600 kuna za jednog psa kako bi spasio bar njega. Čim je stigao kući, uzeo je fotoaparat i napravio slike psa koji je u vreći čekao sigurnu smrt. Fotografije je objavio na internetu i pokazao što se nažalost još uvijek događa ovim životinjama - najpopularnije kućne ljubimce prodaju kao običnu hranu.

pas-vreca-01

Budući da u zgradi u kojoj živi psi nisu dozvoljeni (bar ne kao kućni ljubimci), odveo ga je u svoj ured na poslu gdje će boraviti sve dok mu Kinez ne pronađe bolji smještaj. Zahvaljujući ovom prijatelju životinja, pas je dobio drugu priliku i nije završio na nečijem tanjuru,prenosi Index. Mlada Kineskinja koja je bila jako ponosna na svog oca objavila je ovu priču na internetu, a ovaj prelijepi pas uživa u svom novom životu.

pas-vreca-02

Ne propustite