Reci mi gdje se debljaš i otkrit ću ti tvoj zdravstveni problem

Zanimljivosti
 Reci mi gdje se debljaš i otkrit ću ti tvoj zdravstveni problem
Salo na trbuhu uzrokuju stres i neravnoteža crijevnih bakterija, na listovima manjak sna i B vitamina, na rukama nakupljanje toksina, a u licu prevelike količine alkohola

Masnoća na rukama 

Nakupljanje sala na nadlakticama te mlohave ruke koje primjećujete i kod vrlo blagog njihanja ruku pokazatelj su da su vam ruke problematično područje. Ako teško možete smanjiti obujam svojih ruku, a one su prve na kojima primjećujete debljanje, vjerojatni uzrok vašeg problema je nakupljanje toksina u tijelu. Ljudi koji imaju veće količine bisfenola A u organizmu imaju sklonost nakupljanju masnoće u rukama, pokazala je nedavna američka studija. Većina bisfenola A u organizam dolazi preko kontakta s plastikom, a ako izbjegavate plastične boce već za tri dana smanjit ćete količine bisfenola A u tijelu za oko 77 posto, pojasnila je Camm.

Rješenje: 

Umjesto plastičnih boca i posuda koristite staklene ili druge materijale. Odlično rješenje za eliminaciju sala na rukama je Bikram yoga koja uključuje vježbanje u prostorijama s povećanom vlažnosti zraka i temperaturom. Ona će ubrzati proces znojenja, a samim time i eliminaciju toksina. Ciljane vježbe poput obrnutog skleka, tj. skleka za triceps će pojačati cirkulaciju u rukama i smanjiti obujam masnog tkiva. 

 

Ne propustite