Iskrena ispovijest: Laži koje govorim suprugu kako bih očuvala brak

Kiosk
Iskrena ispovijest: Laži koje govorim suprugu kako bih očuvala brak
Iskrenost je većini parova prioritet u ljubavnom odnosu, ali to nas ne sprječava da svakodnevno izgovaramo male bijele laži.

2. "Nisi se udebljao."

Moj suprug vjeruje da i danas izgleda jednako kao onog dana kada smo se upoznali. Naravno, to nije istina. Oboje smo se udebljali tijekom godina. To je potpuno normalno u mojim očima. Volim ga takvog kakav je i ne smetaju mi njegovi suvišni kilogrami. Ja puno radim na tome da skinem kilograme koje sam nakupila tijekom trudnoće, ali on nije motiviran za mršavljenje. Umjesto toga stalno od mene traži potvrdu da nije predebeo.
 
3. "Još uvijek si mi seksi."
 
On više nije naočiti mladić za kojeg sam se udala. Možda je nekom drugom on najzgodniji frajer na svijetu, ali meni definitivno nije i s tim sam se pomirila. Njemu ne bi bilo svejedno kada bi to znao, ali nema smisla reći mu to. Ništa se ne bi promijenilo i samo bih povrijedila njegove osjećaje.
 
Odletjeli su leptirići koje sam imala u trbuhu kada bi me pogledao u oči, ali još uvijek sam duboko zaljubljena u njega, volim ga želim s njim provesti svaki trenutak svog života. Naravno, i dalje mu govorim da je Božji dar ženama. Bilo bi okrutno razbiti njegove iluzije.
 
 

Ne propustite