JEDNOSTAVNIJE JE NEGO ŠTO MISLITE

ZABORAVITE SVE ŠTO STE DO SADA ČULE - Evo kako stvarno funkcioniraju muškarci

Objavljeno:19.05.2017 - 22:11
A A A Times Arial

Mnoge žene vjeruju da su muškarci komplicirani te da trebaju posebne vještine kako bi ih zavele. No, istina je suprotna jer su muškarci tijekom zavođenja i flerta zapravo puno jednostavniji od žena, piše yourtango.com. Evo kako muškarci stvarno funkcioniraju u muško-ženskim odnosima.

 

Uputite mu kompliment i odmah će imati bolje mišljenje o vama

Muškarci vjeruju da su svi komplimenti istiniti

Za razliku od žena, muškarac vjeruje u svaki kompliment koji dobije. I ne samo to, o ženi koja mu uputi kompliment muškarac automatski ima bolje mišljenje i simpatičnija mu je. Ako ga želite osvojiti, dajte mu pokoji kompliment, ali nemojte pretjerivati.

Muškarce je lako impresionirati

Mnogim ženama ovo je teško shvatiti i zato se čude kad vide zgodnog muškarca s pomalo neuglednom ženom, ali muškarce je zapravo vrlo jednostavno impresionirati. Dovoljno je u igri zavođenja prihvatiti njegovu inicijativu, uputiti mu pokoji značajni pogled te zavodljivi osmijeh i on je osvojen. Dakle, započnite flertati i nemojte štedjeti na osmijesima.

Muškarci za sebe vjeruju da su zaštitnici

Još od početaka ljudske civilizacije muškarci su na sebe preuzeli ulogu zaštitnika. Tako je i danas pa muškarci i dalje vole udovoljavati ženama. Pružite im priliku za to pa umjesto da same mijenjate tekućinu za staklo u automobilu, dopustite njemu da to napravi. I kad idući put budete nosile prtljagu, prihvatite ponudu za pomoć simpatičnog stranca.

Muškarci nemaju ništa protiv ravnopravnosti

Postoji možda pokoji muškarac koji još uvijek vjeruje da su baš oni superiornija bića, ali većina muškaraca podržava ravnopravnost i želi pored sebe ravnopravne žene. Drugim riječima, nemaju ništa protiv da radite, zarađujete, organizirate svoja putovanja te da povremeno izlazite bez njega. Dakle, ne morate glumatati da biste im se svidjele…

Muškarci misle da su emotivno snažni

Većina muškaraca za sebe misli da teško plaču, ne pogađaju ih stvari lako kao žene i nemaju toliki razvijenu empatiju. No, prava je istina da su i oni iznimno emotivni. Da, oni potiskuju emocije i stvaraju maske koje ih prikazuju kao snagatore koji funkcioniraju isključivo intelektualno, ali zapravo su iznimno emotivni. Pomozite im da te emocije puste van. Bit će im lakše, a i vi ćete ih vidjeti u nježnijem svjetlu.

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!