Location Stories

Novosti na Instagramu!

Objavljeno:19.05.2017 - 18:45
A A A Times Arial

Instagram želi omogućiti svojim korisnicima da vide sve šta se događa u određenom trenutku na nekom mjestu, naravno putem nove funkcije. Tech Crunch je otkrio kako instagram testira novu opciju Location Stories koja će na jedno mjesto prikupiti sve fotografije koje su javno podjeljene i na sebi imaju stiker sa lokacijom da bi ih zatim pokazala korisniku u formi Storiesa.

To znači da će korisnici sada putem tako označenih fotografija moći vidjeti sve što je ikad bilo objavljeno sa te lokacije - od fotografija, restorana te znamenitosti toga kraja.

Instagram se za ovaj korak odlučio najviše kako bi zadao udarac Snapchatu, koji nema nešto slično. Instagram je već dugo imao mogućnost pretrage preko lokacije, ali sada su dodane i location Stories pa se nadaju kako će to dodatno poboljšati korištenje ove društvene mreže.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!