O njegovoj originalnoj prosidbi bruji Srbija, a Stefan otkriva zbog čega je to uradio

Dobre priče
O njegovoj originalnoj prosidbi bruji Srbija, a Stefan otkriva zbog čega je to uradio
Stefan Vasiljević iz Beograda, koji je u ponedjeljak zaprosio svoju djevojku Jovanu Stanković u oklopu Miloša Obilića na Gazimestanu

Stefan Vasiljević iz Beograda, koji je u ponedjeljak zaprosio svoju djevojku Jovanu Stanković u oklopu Miloša Obilića na Gazimestanu, za "Blic" je otkrio kako je došao na ideju da vjerenički prsten djevojci uruči na baš ovakav način.


On objašnjava da se ovoga dosjetio kako bi podstakao, ali i podsjetio druge Srbe na našu tradiciju. Njegova izabranica, međutim, nije ni slutila da će je zaprositi na krajnje neobičan način.

prsidba-2
- Jovana ništa nije znala. Mislila je da će samo obići prijatelje i videti južnu srpsku pokrajinu. Bili smo u manastiru Gračanica dva, tri dana i u razgovoru sa ljudima iz Turističke organizacije spomenuo sam da želim da je zaprosim. Oni su mi i dali ideju, jer nisam baš planirao da je zaprosim u oklopu. Oni su mi ga ponudili, što me je oduševilo - prepričava Stefan.


I tako je Stefan u metalnom oklopu Miloša Obilića, klečeći na koljenima, u prisustvu nekoliko prijatelja iz Turističke organizacije Gračanice kao "svjedoka", zaprosio svoju djevojku Jovanu, sa kojom se zabavljao dvije godine.

prsidba-3
Kada će biti svadba i da li će se potruditi da i ona bude zanimljiva, još uvijek se ne zna. Kako objašnjava Stefan, o tome još nije razmišljao. Vjerujemo da će se i te kako potruditi da napravi nešto originalno.

Ne propustite