Pink Floyd najavio novi album

Dobre priče
Pink Floyd najavio novi album
Pink Floyd uskoro će objaviti novi album "The Endless River", a u razgovoru za Rolling Stone David Gilmour najavio je kako dovršava svoj solo album.

Pink Floyd uskoro će objaviti novi album "The Endless River", a u razgovoru za Rolling Stone David Gilmour najavio je kako dovršava svoj solo album.

Posljednji Gilmourov album bio je "On An Island" 2006. godine, a njegov nasljednik očekuje se tokom 2015. kazao je Gilmour da će ga promovirati i na turneji, ali da to neće biti turneja s velikim brojem koncerata. Što se turneje u sklopu novog albuma Pink Floyda tiče, ona je 'gotovo pa nemoguća'.

"Bez Ricka Wrighta to nije izvodivo. Uživam u svom životu i svojoj muzici. Mjesta za Pink Floyd nema" kazao je Gilmour i ponovio da će "The Endless River" biti posljednje što ćemo čuti od Floyda. Dotaknuo se i neke moguće buduće suradnje s Rogerom Watersom i kratko objasnio da je vjerojatnost za takvo što, izuzev humanitarnih koncerata, posve neznatna.

Intervju je zaključio Nick Mason duhovito primijetivši da će, ako Gilmour odustane od Pink Floyda preuzeti potpunu kontrolu nad bendom: "Moći ću poći na turneju i svirati 'Dark Side of the Moon' u cijelosti, ali samo bubnjarske dionice... Naravno da se šalim... Mislim da će mi i na grobu pisati da nisam u potpunosti siguran da je bend završena priča."

 

Ne propustite