9 vrućih zavodljivih igrica koje će vas raspametiti - iskušajte ih

Kiosk
9 vrućih zavodljivih igrica koje će vas raspametiti - iskušajte ih
Dovoljne će biti karte i komad papira te malo mašte i kreativnosti da rasplamsate strasti - opustite se i prepustite seksi igricama koje će vam omogućiti vruće trenutke.

Dovoljne će biti karte i komad papira te malo mašte i kreativnosti da rasplamsate strasti - opustite se i prepustite seksi igricama koje će vam omogućiti vruće trenutke..

Nakon nekoliko godina veze, seksualni život može postati rutina pa na njemu treba raditi. Upotrijebite maštu i budite kreativni, nemojte se ograničavati na standardne poze, već pripremite igrice i uključite različite igračke.  

S partnerom zaigrajte seksi igru, tako da najprije i jedno i drugo na papiru nacrtate svoje tijelo, i s prednje i sa stražnje strane. Nakon toga označite 10 erogenih zona, ali tako da ih vaš partner ne vidi. Počnite pogađati točke uzbuđenja, a onaj tko ih prvi pogodi sve ima pravo na seksualnu želju, donosi Cosmopolitan.

Ovu igricu možete završiti i drugačije: ako partner ne pogodi vašu erogenu zonu, za kaznu vas treba ljubiti ili grickati. Na taj će način naučiti što vas uzbuđuje i gdje vas točno treba dirati.  

Seksi podsjetnik za veću strast

Jedno drugome u mobitel upišite pet zločestih prijedloga, ali bez prethodnog gledanja, tako da vas podsjetnik iznenadi. Poigrajte se s najskrivenijim željama, no ne trebate ih nužno realizirati, ako se jednom od vas ne svidi. Možete napisati da vas iznenadi pozom 69 ili da vam pošalje seksi sliku. Ova igra može poslužiti kao svojevrsna predigra, a zbog takvih ćete poruka jedva čekati da dođete kući. No budite oprezi, koristite samo osobne mobitele, nikako ne poslovne kako vaše seksi igrice ne bi završile u krivim rukama.  

– –>

Ne propustite