STRAVIČAN SLUČAJ OTKRILE KOMŠIJE: Roditelji ga zaključali u kavez kada je imao samo šest godina i tu je ostao tri decenije

Šokantno!
STRAVIČAN SLUČAJ OTKRILE KOMŠIJE: Roditelji ga zaključali u kavez kada je imao samo šest godina i tu je ostao tri decenije
Ovaj stravičan slučaj otkriven je nedavno, kada su komšije kroz prozor podruma ugledali mršavu ruku kako viri iz kaveza.

Ubijeđeni da je njihovog šestogodišnjeg sina zaposjeo duh, Kineskinja Li Lijang i njen suprug zaključali su svog sina u kavez u podrumu i više od tri decenije mu nisu dozvolili da ima kontakt sa drugim ljudima.

Ovaj stravičan slučaj otkriven je nedavno, kada su komšije kroz prozor podruma ugledali mršavu ruku kako viri iz kaveza. Oni su snimili nemilu scenu telefonom i snimak poslali policiji i Centru za socijalni rad, čiji su pripadnici odmah došli.

Majka je rekla da su ona i suprug odlučili da sina zaključaju zauvijek jer ga je zaposjeo duh, te ni egzorcizam nije pomogao.Ona je ispričala da se njen sin još kao dječak veoma čudno ponašao i slabo pričao. Kaže da je bio u stanju da trči ulicom satima i samo da viče "mama". Umjesto kod ljekara, ona i suprug su dijete davnih osamdesetih odveli kod vračara. Nakon "neuspjelog pokušaja egzorcizma", doneli su odluku da dijete zaključaju u kavez u podrumu njihove kuće. 

Žena je rekla da je par puta poželjela da svom sinu da slobodu, ali da ju je suprug u tome sprečavao. Tvrdi da su mu redovno davali hranu i vodu i da mu u kavezu ništa nije falilo.

- Prije par godina sam ga pustila da malo prošeta - rekla je majka u policiji.

Medicinske ekipe su muškarca, u veoma lošem psihičkom i fizičkom stanju, prebacili u bolnicu gdje je zadržan na posmatranju, piše alo.rs. Još nije donijeta odluka da li će roditelji odgovarati za zanemarivanje djeteta i nasilje u porodici. 

Ne propustite