Prije 18 godina je pobijedila u Idolu, pa promijenila život IZ KORIJENA: Evo gdje je danas! (FOTO)

Nekad i Sad
Prije 18 godina je pobijedila u Idolu, pa promijenila život IZ KORIJENA: Evo gdje je danas! (FOTO)
Nakon pobjede u "Idolu" Cveta Majtanović je neko vrijeme živjela i radila u Švajcarskoj da bi se potom vratila u Novi Sad da završi započete studije psiholgije.

Nakon pobjede u "Idolu" Cveta Majtanović  je neko vrijeme živjela i radila u Švajcarskoj da bi se potom vratila u Novi Sad da završi započete studije psiholgije.

Master studije je nastavila na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu i po struci je i diplomirani inženjer menadžmenta u medijima - Master.

Talentovanoj pjevačici su mnogi predviđali blistavu karijeru u muzici, ali su njena interesovanja s obrazovanjem i iskustvom otišla u drugom smjeru. Ona se posljednjih godina bavi naučnim istraživanjem u psihologiji i medijima, a napisala je i niz naučnih radova na temu medijskih fenomena.

cveta1

Na pitanje u nedavnom intervjuu da li bi se ponovo prijavila na neko muzičko takmičenje slično "Idolu", Cveta je odgovorila:

"Nedavno sam naišla na Fejsbuk status u kom se jedna osoba pohvalila svojim dosadašnjim učešćima: 3K DUR, Beovizija, Operacija Trijumf, Prvi glas Srbije, X faktor, pitajući se šta je sledeće. Moja prva reakcija bila je: "A da odustaneš???" To je ujedno i moj komentar."

Ne propustite