LUDNICA U URUGVAJU: Tukli se igrači, navijači...Melo u glavnoj bokserskoj ulozi!

Drugi pišu
LUDNICA U URUGVAJU: Tukli se igrači, navijači...Melo u glavnoj bokserskoj ulozi!
Sukobi igrača su nastavljeni i ispred svlačionica

Mnogo je temperamentnih, strastvenih ljubitelja fudbala, ali Južnoamerikanci ipak prednjače!

U Urugvaju je odigran komšijski derbi Penarola i brazilskog Palmeirasa u 4. kolu grupe Kupa Libertadores (pandan evropskoj Ligi šampiona), u kojem je urugvajska ekipa morala da "juri" pobjedu kako bi zadržala šanse za nastavak takmičenja.

Penarol je bio na dobrom putu da to ostvari - vodio je 2:0, ali je Palmeiras napravio veliki preokret i pobijedio 3:2.

Međutim, fudbal i rezultat utakmice pali su potpuno u drugi plan zbog opšte tuče fudbalera oba tima, ali i navijača. Čim je sudija iz Paragvaja označio kraj utakmice, počeo je haos!

Igrači Penarola su napali golmana Palmeirasa Fernanda Prasa, nakon čega je usledio protivnapad gostiju, koji je predvodio Felipe Melo, a onda su domaći krenuli u novi juriš...

Igrači ove dvije ekipe imali su neraščišćene račune još iz prvog meča u Brazilu, poslije kojeg je upravo Melo optužio fudbalere urugvajske ekipe za rasizam.

"Ako budem morao da udarim Urugvajca, neću se ustručavati da to i uradim", izjavio je Melo poslije prve utakmice, a obećanje je sproveo u djelo u Urugvaju.  

Kada je udario protivničkog fudbalera, Melo se povlačio, jer su igrači Penarola jurnuli ka njemu, da bi se fudbaler Palmeirasa zavukao u ugao terena, tražeći zaštitu od policajaca. Sukobi igrača su nastavljeni i ispred svlačionica, prenosi mondo.rs.

 

Ne propustite