7 poteza koje nikada ne smijete napraviti zato da ga impresionirate

Kiosk
7 poteza koje nikada ne smijete napraviti zato da ga impresionirate
Kada su zavođenje i osvajanje u pitanju, gotovo da nema toga što žene nisu spremne učiniti ne bi li osigurale pažnju izabranika njihova oka i srca.

1. Prikrivati svoju inteligenciju
Prilikom prvih upoznavanja, muškarci nas vole impresionirati poznavanjem raznih informacija, priča i anegdota. Nerijetko kada znamo kraj priče ili smjer u kojemu ona ide, dopuštamo da oni nastave i prešućujemo što sve znamo ne bismo li im uskratili osjećaj važnosti i šansu da nas oduševe.
No tanka je granica između kurtoazije i dopuštanja da sugovornik, a u ovom slučaju i potencijalni partner,dovrši priču i ostavljanja istih u uvjerenju kako mi ne znamo ništa o temi razgovora.

Znate li nešto o nečemu što je tema razgovora, slobodno iskoristite to i fascinirajte vi njega. Jer (pravim) muškarcima su puno zanimljivije žene s kojima mogu razgovarati o raznim temama od onih kraj kojih se osjećaju intelektualno nadmoćno. 

2. Glumiti da niste gladni
Doista postoje ljudi koje zasiti jedna salata ili zdjelica juhe. Ako ste među tim sretnicama, poštujte potrebe svog organizma, no isti savjet primijenite i ako su vaše potrebe nešto veće. 

Mnoge žene vjeruju kako će biti privlačnije ako na spoju budu jele malene obroke, no niti jedan od potencijalnih razloga za to nije legitiman, niti vrijedan toga da jedete manje nego što vam je potrebno.

Pokažite mu da ste žena koja jednako kao i on zna uživati u hrani i koja nije (pre)opterećena brojanjem svake kalorije.

3. Nositi puno slojeva make-upa
Znamo da su razni tutorijali s make-up savjetima posvuda i niste jedini koji imaju osjećaj kako ih ne možete izbjeći. Korištenje make-upa u nastojanju da izgledamo što bolje nije nikakva novost, no pretjerivanje sa slojevima i uvođenje novih tehnika koje nikada prije niste koristili samo kako biste ga zadivili nije najsretnije rješenje. 

Držite se make up rutine koju inače primjenjujete i uz koju se osjećate najbolje te po kojemu ste prepoznatljivi, a u širokom luku izbjegavajte sve ono što drastično mijenja vaš izgled.

Uostalom, i sami frajeri su priznali kako na ženama preferiraju prirodniji izgled.

 

Ne propustite