Ova slika je snimljena prije 20 godina, a naredna prije nekoliko dana: Evo koliko se STVARNO Sindi promijenila!

Nekad i Sad
Ova slika je snimljena prije 20 godina, a naredna prije nekoliko dana: Evo koliko se STVARNO Sindi promijenila!
Sindi Kraford nije samo na listama najljepših žena današnjice, već i na listama najljepših žena u istoriji.

Sindi Kraford nije samo na listama najljepših žena današnjice, već i na listama najljepših žena u istoriji. Zbog takve reputacije se njene privatne fotografije pomno posmatraju ne bi li se vidjelo koliko se lijepa manekenka promijenila.
 

Zanosna modna zvijezda je prije nekoliko decenija došla do svjetskog modnog vrha. Dobro ste pročitali, prije nekoliko decenija je stekla svjetsku popularnost i epitet žene bespijrekorne ljepote.
Ovo je njena fotografija. Sindi je promijenila stil, promijenila se koliko je morala da se promijeni, ali je i danas u 51. godini izrazito lijepa.
 141181-profimedia0329893300-630x0
 
Na ovoj i narednoj fotografiji Sindi nosi veoma diskretnu šminku, a ni slike nisu "našminkane". Sidni je na njima baš onakva kakva jeste.
A kada smo već kod njenog stila, njemu se nema šta zamjeriti. Sindi umije da nepogrešivo spoji odjevne komade i da napravi sjajnu modnu kombinaciju.
 
 141179-profimedia0329989858-gal-630x354
Mama Kaje i Prislija i supruga Rendija Gerbera nema neke posebne trikove za ljepotu,prenosi Blic. Ali je sigurno ključ njenog sjaja njena porodična sreća.
A Sindi i Rendi koju su nekoliko decenija u braku i danas se odlično zabavljaju. Poznati par je nedavno uživao u ludoj vožnji Beverli  Hilsom.

Ne propustite