JEDNA GLUMICA DOSPJELA NA CRNU LISTU: Skandalozni detalji koje nismo znali o seriji „Srećni ljudi“

Nostalgija
JEDNA GLUMICA DOSPJELA NA CRNU LISTU: Skandalozni detalji koje nismo znali o seriji „Srećni ljudi“
Serijal se ponovo emituje na RTS, a ovo su detalji koje niste znali o Golubovićima i zašto svi glumci nisu ostali do kraja na snimanju

Serijal se ponovo emituje na RTS, a ovo su detalji koje niste znali o Golubovićima i zašto svi glumci nisu ostali do kraja na snimanju

Serija „Srećni ljudi“ se ovih dana po šesti put reprizira na RTS. Iako ste možda neke dijaloge i replike već naučili napamet, odlučili smo da vam otkrijemo ono što vjerovatno niste zapažali ili niste znali o porodici Golubović i likovima oko njih. 

Scenario su potpisali Ljiljana i Siniša Pavić, a režiju Aleksandar Đorđević i Slobodan Šuljagić. Serija ima 70 epizoda, kao i novogodišnji specijal u trajanju od 45 minuta.

Leontina Vukomanović
OD STATISTE DO ZVIJEZDE SERIJE

Leontina Vukomanović pojavljuje se u „Srećnim ljudima“ gotovo tokom cijelog serijala. Pjevačica prvo statira u bendu koji prati Ivanu Mihić, svira gitaru i ima dugačku kiku. Poslij dvije godine snimanja, kada je postala popularna, pojavljuje se kao zvijezda na izboru za mis, gdje pjeva hit „Pokloni mi“.

Ivana Mihić
SAMO OTVARA USTA

Kristina Kovač i Jasmina Ćirović pozajmile su glas Ivani Mihić, koja tumači pjevačicu Katarinu Keti Babović. One su podijelile i otpjevale numere svaka u po jednom serijalu.

 

----->

Ne propustite