Gdje ćete ovaj vikend? Pogledajte ponude za planinu i odmorite se u ugodnom ambijentu!

Kiosk
Gdje ćete ovaj vikend? Pogledajte ponude za planinu i odmorite se u ugodnom ambijentu!
Znate li gdje ćete ovaj vikend? Iskoristite neku od odličnih CityDeal ponuda i provedite ugodne dane u mirnom planinskom ambijentu.

Znate li gdje ćete ovaj vikend? Iskoristite neku od odličnih CityDeal ponuda i provedite ugodne dane u mirnom planinskom ambijentu.

Kako znamo koliko volite Pahuljicu, naša ponuda za Vlašić će vas sigurno obradovati. Možete izabrati paket za dvije koji uključuje jedno ili dva noćenja. Pahuljica je hotel koji se savršeno uklapa u sklad planine Vlašić.  Sve vrijeme, od početka rada do danas u Pahuljici se promoviše ljubav prema prirodi, a to je ono što najčešće i dovodi goste u ove bajkovite, a ipak tako stvarne predjele.  Pahuljica u prirodi započinje svoju priču zbog koje joj se svi ponovo vraćaju. Pahuljica je hotel planinskog tipa, smješten uz početnu stanicu ski-lifta Babanovac, što uz ostatak ponude samog hotela, isključuje svaku potrebu da tokom boravka na Vlašiću, potražite neko drugo mjesto.

Ako biste radije negdje bliže Sarajevu, obavezno pogledajte našu ponudu za Jahorinu.  Opuštajući romantični odmor u hotelu Lavina**** uz korištenje wellness i spa zone je paket uz koje ćete se posebno odmoriti i opustiti. Hotel Lavina je smješten između dvije skijaške staze (Ogorijelica i Prača) i predstavlja idealno mjesto za sve ljubitelje skijanja. U prostranom hotelskom restoranu, možete uživati u raznovrsnoj ponudi jela, pića i vrhunskih vina uz visok kvalitet usluge. Svakog dana glavni kuhar će se pobrinuti da za obrok imate novi uzbudljiv ukus hrane pripremljen na specifičan način. Kuhinju čine raznovrsna gurmanska jela koja obuhvataju specijalitete kako domaće, tako i internacionalne kuhinje (azijska, francuska, italijanska kuhinja).

Ono što posebno volite su naše Last minute ponude i zato donosimo savršenu ponudu za hotel Han. Vodimo Vas u srce Bjelašnice uz savršen odmor (21.04.- 23.04.) i to po odličnoj cijeni. Osjetite savršenstvo prirode sa Vama dragom osobom, a iskusni tim kuhara ponudit će Vam čitavu paletu autentičnih domaćih specijaliteta pripremljenih na tradicionalan način.Uživajte u svojim slobodnim danima onako kako i zaslužujete, uz svu moguću pažnju i udobnost koju Vam pruža “Hotel Han”. Hotel  nudi sportske i rekreativne aktivnosti, aktivnosti za opuštanje, te uslugu organizacije poslovnih ručkova, seminara, "team buildinga", konferencija, vjenčanja i raznih poslovnih ili privatnih događanja.

U ponudi su i brojne ponude za Zlatibor. Šumovite planine, miris borovine koji se prostire na svakom metru kvadratnom, brze i kristalno čiste rijeke, užurbani planinski potoci, te ljekovita voda. Sve ovo su odlike planinskog ljepotana Zlatibora. Planina je ovo izuzetne ljepote i jedinstvenog šarma. Mjesto je ovo gdje se sudaraju prijatna klima, prostrani proplanci, mnogobrojni i bujni pašnjaci, te prošaranim borovi po kojima je Zlatibor i dobio ime. Na prosječnoj nadmorskoj visini od 1000 m nalazi se sve što vam je potrebno, kako ljeti, tako i zimi. A u to smo se uvjerili i mi. Pogledajte CityDeal ponude i odaberite ponudu koja će, sigurni smo, ispuniti Vaša očekivanja.

Sve ponude sa portala Citydeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našim prodajnim mjestima u SCC-u (-1 sprat) i na prodajnom mjesto u BBI Shopping centru (prizemlje).
Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz Vaš Citydeal!

Ne propustite