KAKVE USPOMENE VJEČNO ČUVA VAŠ HOROSKOPSKI ZNAK: Djevica u srcu čuva prvu ljubav, a Lav ...

Kiosk
KAKVE USPOMENE VJEČNO ČUVA VAŠ HOROSKOPSKI ZNAK: Djevica u srcu čuva prvu ljubav, a Lav ...
Svaki znak ima skriveno mjesto u srcu i tu čuva sve svoje tajne i uspomene, ali neke nikada neće zaboraviti! Evo koja misao iz prošlosti prati vaš znak...

BLIZANCI

Jedan od najinteligentnijih predstavnika Zodijaka snalazi se uvijek i na svakom mjestu, pa Blizanci zato na prvi pogled djeluju kao da ih ništa nije ni moglo povrijediti do te mjere, da bi bilo kakve neprijatne situacije željeli da zaborave. Ipak, imaju i oni svoju slabu tačku - kreativnost (igra, muzika, pjesma, slikanje) koju, ukoliko ne realizuju onako kako su maštali, može zauvijek ostati samo njihova neostvarena želja. A to se teško zaboravlja.

 

RAK

Romantični Rak želio bi da zaboravi onaj trenutak, situaciju ili dan kada je bio vrlo mlad, zanesen i kada je prvi put doživio ljubavno razočaranje. Pratiće ga taj osjećaj kroz život, a on će se truditi da ga prepusti zaboravu i biće mu teško. Zaapravo, svaki dan sve teže, jer Rak pamti nježnosti i snove u kojima je lebdio, a onda se sve srušilo. Kada bi bar mogao da sazna zašto je sve moralo da bude tako, a ne onako kako je on priželjkivao.

Ne propustite