Izgleda kao da je izvadila cijeli grudni koš! Debakl slavne manekenke uzburkao mreže

Kiosk
Izgleda kao da je izvadila cijeli grudni koš! Debakl slavne manekenke uzburkao mreže
Manekenka Aleksis Ren koja je nedavno bila u centru pažnje kada je bivšeg isprozivala zbog veličine penisa, ponovo šokira pratioce na društvenim mrežama.

Manekenka Aleksis Ren koja je nedavno bila u centru pažnje kada je bivšeg isprozivala zbog veličine penisa, ponovo šokira pratioce na društvenim mrežama. Na Instagram je postavila fotku sa "Koačele", a fanove je zaprepastio obim njenog struka. Fotošop ili?
 n
Iako mnogima možda na prvi pogled zapadaju za oko ogromne modrice po njenim nogama, ipak je izgled njenog struka dobio najviše kritika.
 
"Koliko treba da budeš opshednut tijelom da bi ga fotošopirao čak i ako ti to nije potrebno?", "Ovo nije normalno, izgleda kao da su joj izvadili cijeli grudni koš", "Ovo je patetično", bili su samo neki od komentara ogorčenih fanova koji nikako nisu mogli da razumiju šta se desilo lijepoj Aleksis.
 
Na popularnom festivalu Aleksis se pojavila u društvu slavne Emili Ratajkovski.
 nnn
 
I zbog ove fotografija povela se oštra polemika fanova oko toga da li Aleksis koristi fotošop ili ne. Struk je u oba slučaja ekstremno tanak, ali ne možemo sa sigurnošću reći da li se dotjeruje u fotošopu ili ne?
 
Šta vi mislite?

Ne propustite