Novi fenomen

Poslije selfieja na red stigli "dronies"

Objavljeno:03.11.2014 - 11:49
A A A Times Arial

Konačno ste savladali sve tehnike potrebne za stvaranje najboljeg selfieja? Morat ćemo da vas razočaramo. Selfieji su totalno izašli iz mode! Da, dobro ste čuli. 

Vaše predstave po blještavim toaletima najpopularnijih klubova odlaze u prošlost, jer se pojavilo nešto moćnije i jače. Uvjerite se i sami!

Gotovo i nema lokacije i poze u kojima nisu viđeni selfieji. Od onih u kupatilima (koji su već polako tema šale) pa do onih podvodnih ili čak onih koji nastaju na sahranama. 

Za sve one koje žele da budu u trendu i koraku s vremenom, predstavljamo vam fenomen poznat pod imenom Dronie, odnosno fotografija snimljena uz pomoć mini helikoptera kojim se upravlja uz pomoć daljinskog upravljača. 

Više ni produžeci ni nosači kamera nisu potrebni za kreiranje savršene fotke - dovoljno je nabaviti helikopter s kamerom i pustiti da odrade svoje. Naravno, pretpostavka je da ste spretni s upravljačem.

Britanski Telegraph piše da su dronieji bolji ako dolaze u obliku video zapisa umjesto fotografije, a već su korišteni u brojnim spotovima širom svijeta. Tako je Turistička zajednica Novog Zelanda snimila dronie koji je kasnije korišćen za promotivne svrhe. 

Uglavnom, ako i nemate skoro 1000 dolara za profesionalni set, ili 300 za amaterski, barem uživajte u ovim filmićima.