BRAD PITT JE DEFINITIVNO BIVŠI: Angelina uplovila u novu romansu?

Kiosk
BRAD PITT JE DEFINITIVNO BIVŠI: Angelina uplovila u novu romansu?
Jolie je željela da sačeka da se slegne prašina oko razvoda pa da uvede novog muškarca u njihove živote

Čini sa da holivudska glumica Angelina Jolie nije dugo željela da bude sama nakon razvoda, a kako piše američki tabloid "In Touch", bivša žena Brada Pitta odnedavno je u uplovila u novu romansu.

Kako piše pomenuti tabloid, Angelina je već izvjesno vrijeme u vezi sa muškarcem koji je poznati filantrop, a koga je upoznala prošle godine u Londonu. Iako ovu vezu i dalje drži u tajnosti, Angelina želi da novog partnera upozna sa djecom.

- Jasno joj je da će Brad zauvijek biti otac njene djece, ali ipak želi da njima predstavi novog muškarca i isto tako želi da njena djeca zavole njenog novog momka - rekao je izvor blizak glumici za "In Touch" i dodao:

- Jolie je željela da sačeka da se slegne prašina oko razvoda pa da uvede novog muškarca u njihove živote, ali postoji mogućnost da dovede novog momka na upoznavanje već sljedeće nedjelje. - kaže izvor i tvrdi da glumica želi da se uda za novog momka.

- Informacija je šokirala Brada Pitta. On nije znao da se Angelina viđa sa nekim, a kamoli da razmišlja o udaji – rekao je izvor i dodao da Pitt nema nameru da upozna novog momka svoje bivše supruge.

Ne propustite