Sjećate se čuvene Rubi? Danas je ne biste prepoznali

Nekad i Sad
Sjećate se čuvene Rubi? Danas je ne biste prepoznali
Opasna i ohola zavodnica iz meksičke serije "Rubi" danas ne izgleda onako kako je pamtite.

Opasna i ohola zavodnica iz meksičke serije "Rubi" danas ne izgleda onako kako je pamtite. I dalje je lijepa, i dalje je seksi, i dalje se bavi glumom, ali imidž je u potpunosti promijenila. 
 

Barabara je ovako izgledala kada smo je upoznali

Pravo ime popularne Rubi je Barbara Mori Očo. Publika u Srbiji upoznala je prije više od deset godina kada je u latino sapunici "Rubi" oživjela lik proračunate sponzoruše.
 
Serija je postigla veliki uspjeh, prvenstveno zahvaljujući činjenici da je bila sasvim netipična za sve dotadašnje latino serije koje su ulavnom imale sličnu tematiku - niz različitih peripetija, glavne glumice su uvijek bile pozitivni likovi i na kraju dobro uvijek pobijedi zlo. Rubi je bila okrutna, lijepa i proračunata, a Barabara Mori savršeno je oživjela njen lik.  
 
Tada je bila crnka, vrela latina u uskim haljinama, a danas je plavuša sasvim drugačijeg izgleda.  
 

Karijeru započela je kao manekenka, i to nakon što ju je modni dizajner Markos Toledo primjetio u jednom kafiću gdje je radila kao manekenka. Tada je imala samo 14 godina. 
mori

 
Glumi se okrenula 1998. godine kada je prešla je u "TV Asteku" gdje je počela da gradi uspješnu karijeru glumeći uglavnom u poznatim telenovelama. Najpoznatija uloga i danas joj je uloga u seriji "Rubi", za koju je osvojila i mnogo nagrada, između ostalog i nagradu za najbolju žensku ulogu magazina "TV y Novelas" za 2004/2005 godinu.
 
 
Rubi danas ima 39 godina i iako izgleda drugačije nego što je pamtimo, i dalje je prelijepa. 

mori1

Ne propustite