Kotor ili Bečići, Budva? Savršen odmor na crnogorskom primorju!

Kiosk
Kotor ili Bečići, Budva?  Savršen odmor na crnogorskom primorju!
CityDeal dosni ponude za crnogorsko primorje. Bilo da želite posjetiti Kotor ili Budvu, nemojte propustiti odlične cijene.

CityDeal dosni ponude za crnogorsko primorje. Bilo da želite posjetiti Kotor ili Budvu, nemojte propustiti odlične cijene.

Kotor je pravi dragulj bokokotorskog zaliva, i jedini grad u Crnoj Gori gdje pristaju kruzeri iz svih djelova svijeta. Kotor je mjesto koje ostavlja bez daha, kako zbog neprocijenljive historijske vrijednosti  starog grada, tako i zbog prelijepog šetalista pokraj mora.

Restoran Konoba akustik u Kotoru se nalazi na samoj obali mora sa predivnom terasom i plažom, u neposrednoj blizini starog grada. Odlikuju ih kako tradicionalna tako i mediteranska kuhinja. A za dobro raspoloženje gostiju osim jedinstvenog etno ambijenta i vrhunske usluge, brine se i uvijek raspoložen akustični orkestar koji svako veče izvodi najljepše kafanske pjesme sa ex-yu prostora.

Apartmani Đukić su smješteni na 3 lokacije u kotorskom Starom gradu. Svi apartmani su klimatizovani i nude besplatan bežični internet i tradicionalni ambijent autentičnih kamenih kuća. Udaljeni su samo nekoliko koraka od najatraktivnijih gradskih znamenitosti, restorana i barova.

Bečići se nalaze 2km Južno od Budve u istoimenoj opštini. Plaža je duga 2km i davne 1935. godine dobila je zlatnu medalju kao najlepša plaža Evrope. Sa 220 sunčanih dana u godini i blagom mediteranskom klimom, pruža idealne uslove za odmor.
Reljef Bečića je isto jedan od glavnih razloga zašto turisti vole ovaj grad. Predivni gradić se nalazi izmedju predivnog kontrasta planina sa jedne strane i plavetnila mora sa druge. Bečići (kao i Budva koja je u neposrednom susjedstvu Bečića) je omiljeno mjesto mladih koji vole noćni život i zabavu.

Apartmani se nalazi u samom srcu naselja Bečići, preko puta kompleksa hotela (hotel Iberostar, Mediteran, Sentido…). Od plaže su udaljeni manje od 300 metara. Svi apartmani i studija imaju klima uređajima, čajnu kuhinju, televizor i Wi-Fi internet. Pojedini apartmani imaju terase i pogled na more, a studija i veliki apartmani imaju zatvorene terase-lodje. U okviru objekta postoji obezbjeđen parking za vozila (garaža). Na krovu objekta se nalazi velika terasa 200m2 sa ležaljkama za sunčanje, stolovima i stolicama koja je dostupna svim gostima vile. Objekat poseduje lift, solarno grijanje i video interfon.

Sve ponude sa portala Citydeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našim prodajnim mjestima u SCC-u (-1 sprat) i na prodajnom mjesto u BBI Shopping centru (prizemlje).
Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz Vaš Citydeal!

Ne propustite