Vrijeme je za Grčku! Iskoristite nevjerovatno niske cijene!

Kiosk
Vrijeme je za Grčku! Iskoristite nevjerovatno niske cijene!
CityDeal donosi ponude za ljetovanje u Grčkoj. Leptokarija i Tasos po nevjerovatno niskim CityDeal cijenama. U Leptokariji i Nei Pori možete boraviti deset (31.05 – 10.06) ili čak dvadeset dana (31.05 – 20.06) po izuzetno niskoj cijeni. Cijena za deset noćenje ja nevjerovatnih 238 KM , a čak 20 noćenja je nevjerovatnih 418 KM sa uključenim prevozom uz agenciju Discovery Holidays iz Beograda. Ako biste radije na Tasos, onda obavezno pogledajte CityDeal ponude za deset, petnaest ili dvadeset noćenja. Otok Tasos po nevjerovatnoj cijeni od 306 KM za 20 noćenja, 258 KM za 15 noćenja, ili 198 KM za deset noćenja, a sve ponude sa uključenim prevozom uz agenciju Discovery Holidays iz Beograda.

CityDeal donosi ponude za ljetovanje u Grčkoj. Leptokarija i Tasos po nevjerovatno niskim CityDeal cijenama. U Leptokariji i Nei Pori možete boraviti deset (31.05 – 10.06) ili čak dvadeset dana (31.05 – 20.06) po izuzetno niskoj cijeni. Cijena za deset noćenje ja nevjerovatnih 238 KM , a čak 20 noćenja je nevjerovatnih 418 KM sa uključenim prevozom uz agenciju Discovery Holidays iz Beograda.

Ako biste radije na Tasos, onda obavezno pogledajte CityDeal ponude za deset, petnaest ili dvadeset noćenja. Otok Tasos po nevjerovatnoj cijeni od 306 KM za 20 noćenja258 KM za 15 noćenja, ili 198 KM za deset noćenja, a sve ponude sa uključenim prevozom uz agenciju Discovery Holidays iz Beograda.

Leptokarija je turističko mjesto u regiji Pieria, koje se nalazi u podnožju mitskog Olimpa, na autoputu Solun-Atina. Nalazi se na 90km od Soluna. Klima je mediteranska, more toplo i čisto, a noći veoma prijatne, te se smatra za jednu od omiljenih destinacija naših turista. Leptokarija je podjeljena prugom na gornji dio i dio do plaže koji je dosta življi i interesantniji.
Blizina Olimpa, Meteora, Soluna i Volosa daju Leptokariji centralni položaj kao i mogućnost odlaska na jedan dnevni, popodnevni ili predvečernji izlet. U mjestu se nalazi zdravstveni centar, apoteke, pošta, pijaca. Na izlazu iz Leptokarije se nalazi i čuveni lanac marketa – Lidl, oko 2 km od centra mjesta. Plaža u Leptokariji je pjeskovito-šljunkovita, raspolaže suncobranima i ležaljkama, a na plaži se nalaze i kafići, restorani i taverne.

Jeste li bili na Tasosu? Dužina čitave obale iznosi 115 km, a površina ostrva 378,84 km2. Tasos je najsjevernije ostrvo u Egejskom moru, nalazi se nadomak Kavale, jednog od najljepših gradova Grčke. Udaljen je 200 km od Soluna i 8 km od kopna. Od luke Keramoti do Tasosa se stiže trajektom za 40 minuta.
Glavni grad, administrativni centar i luka je Limenas. Najposjećenija ljetovališta na Tasosu su Limenarija, Potos, Skala Potamija i Golden Beach dok mnogi turisti svoj mir pronalaze i u manjim mjestima kao sto su Skala Sotiras i Skala Marion.
Najveće turističke atrakcije su Manastir Sv. Arhangela Mihaila iz 12-og vijeka, građen u vizantijskom stilu, autentična stara makedonska sela Panagija i Teologos karakteristična za sjeverni dio Grčke, ostatci Antičke agore i amfiteatra, kao i ostatci srednjevekovnog grada na području Limenasa. Također se može posjetiti tradicionalna fabrika za proizvodnju maslinovog ulja.
Glavne privredne grane su proizvodnja i eksploatacija mermera, uzgajanje maslina i proizvodnja maslinovog ulja, meda od borovih iglica koji je poznat ne samo na Tasosu već i u čitavoj Evropi. Ne bi trebalo propustiti čuvenu jagnjetinu sa Tasosa posebno u selima u unutrašnjosti ostrva kao sto su Teologos i Panagija.

Avanturistima preporučujemo i odlazak na najviši vrh Tasosa Ipsarion visine 1204 m odakle možete uživati u spektakularnom pogledu na čitav sjeverni dio Grčke, a za one planinarskog duha postoji staza iz sela Potamija koja prolazi pored planinarskog doma.
Ipak, plaže su ono sto krasi Tasos te Vam preporučujemo: Psili Amos, Aliki, Tripiti, Paradizo, Makriamos, Mermerna plaža, Atspas, Golden Beach, Pefkari i druge.

Sve ponude sa portala Citydeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našim prodajnim mjestima u SCC-u (-1 sprat) i na prodajnom mjesto u BBI Shopping centru (prizemlje).
Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz Vaš Citydeal!

Ne propustite