KAMPANJA TODORIĆEVE KĆERKE IVE BALENT: Zamolila Severinu da spašava Konzum

Biznis
KAMPANJA TODORIĆEVE KĆERKE IVE BALENT: Zamolila Severinu da spašava Konzum
Ova poruka poslana je društvenim mrežama svim poznatima koji su, iz ovih ili onih razloga, u dobrim odnosima s Ivom Balent, kćeri Ivice Todorića i još uvijek aktualnom direktoricom marketinga Agrokora.

Nakon što jučer Iva Balent i njezine bogate prijateljice, poput Severine, pozvale na "spas Agrokora", odmah je postalo jasno da se radi o osmišljenoj i koordiniranoj akciji, piše Index.hr.

Index je u međuvremenu došao do tekstualne poruke koja je inicirala ljigavu akciju za spas Agrokora, a formulirana je kao naputak za sve one koji će u njemu sudjelovati. Ova poruka poslana je društvenim mrežama svim poznatima koji su, iz ovih ili onih razloga, u dobrim odnosima s Ivom Balent, kćeri Ivice Todorića i još uvijek aktualnom direktoricom marketinga Agrokora.

Poruku koja je inicirala akciju "Spasimo Agrokor zajedno" objavljujemo u cijelosti:

IDEJA:

Poznate osobe na društvenim mrežama daju javno svoju podršku spašavanju radnih mjesta Agrokoru (komunicira se spašavanje radnih mjesta i ekonomije)

POVOD:

Izjava glasnogovornice tima za restrukturiranje Ivone Janjić, koja je sve pozvala na solidarnost – "potreban je doprinos svih da se Agrokor spasi".


KONCEPT KOMUNIKACIJE

Fotografija u Konzumu (ako može s blagajnicama) uz postove:

Kupujem i dalje ću kupovati u Konzumu zbog divnih ljudi koji tu rade i za čija se radna mjesta svi trebamo boriti! I da, ovdje mogu kupovati naše hrvatske proizvode i poticati proizvodnju naših proizvođača koji također od toga žive!

OZNAKA:

#LetsSaveAgrokorTogether

#SpasimoAgrokorZajedno

Ne propustite