Pamtimo je po ulozi u "Pozorištu u kući": Postala je glumica da joj ne bi PROPAO BRAK, sad je ne biste prepoznali! (FOTO)

Nekad i Sad
Pamtimo je po ulozi u "Pozorištu u kući": Postala je glumica da joj ne bi PROPAO BRAK, sad je ne biste prepoznali! (FOTO)
Glumicu Ljiljanu Lašić zavoljeli ste u serijama "Bolji život" i "Pozorište u kući".

Glumicu Ljiljanu Lašić zavoljeli ste u serijama "Bolji život" i "Pozorište u kući". 

Odavno je nema na TV-u, alii dalje je aktivna u pozorištu. 

"Prvo sam se upisala na arhitekturu, a Vladislav se, kao arhitekta, bavio scenografijom za filmove. Shvatila sam da bi u tim uslovima moj brak propao, pa sam, u želji da uskladimo ritam kretanja, položila prijemni na Fakultetu dramskih umetnosti. Bila sam tu u divnoj klasi s Petrom Božovićem, Svetlanom Bojković, Brankom Milićevićem Kockicom… Na trećoj godini sam, posle pet godina braka, rodila sina…" - rekla je ranije Ljiljana Lašić.

Ljiljana je u braku sa Vladislavom Lašićem, scenografom, ima sina Đorđa arhitektu, a od njega unuku Jovanu.

"Nikome ne preporučujem. Udati se u 18. godini znači lišiti se velikog dela mladosti. Imam brak u kome delimo isti sistem vrednosti. I ta zajednica traje 46 godina! Dobri smo prijatelji. Znamo se od detinjstva – iz iste smo ulice", ispričala je ona. 

Nije vjerovala u ljubav do groba, ali je promijenila mišljenje.

"Sigurna sam da je i on voleo neke žene i ja neke muškarce. Ali, nas dvoje smo odlučili da živimo jedno s drugim. Atipičan je to odnos. Ni on, ni ja nismo verovali u ljubav do groba. Sad, naravno, da. Sa toliko godina, sa toliko iskušenja". 

 

Evo kako danas izgleda:

ljiljana1

Ne propustite