Dvogodišnja djevojčica pokazala prodavačici šta znači biti čovjek! Reakcija koja je oduševila milione ljudi

Dobre priče
Dvogodišnja djevojčica pokazala prodavačici šta znači biti čovjek! Reakcija koja je oduševila milione ljudi
Reakcija malene Sophie iz Južne Kalifornije posljednjih dana oduševljava Internet.

Djevojčica Sophie iz Južne Kalifornije , kojoj su roditelji obećali da će joj kupiti lutku ako će mjesec dana koristiti tutu, pokazala je koliko velik srce ima.Majka Brandi ju je odvela u kupovinu a prilikom odabira, uzela je lutku crne booje kože odjevenu u medicinsku kutu. Onda su pošle da je plate na kasu kada ju je prodavačica  upitala ide li na rođendansku zabavu jer je pomislila da nosi lutku prijateljici.

fb

- Sophie ju je i dalje zbunjeno gledala. Onda sam se ja uključila i objasnila da je lutka nagrada što je moja kći išla na tutu i ispunila naš mali dogovor, na što me žena začuđeno pogledala i upitala Sophie želi li zaista baš tu lutku – napisala je mama Brandi u Facebook objavi koja je od petka prikupila više od 570 000 lajkova i više od 200 000 dijeljenja.

Prodavačica se nije dala zbuniti te je  objašnjavati Sophie kako ima ljepših lutki od te.

- Ona izgleda poput mene, doktorica je poput mene. Ja sam lijepa curica, a i ona je lijepa curica. Ima lijepu kosu i vidite da ima stetoskop? –  odgovorila djevojčica i time joj pokazala šta znači biti čovjek.

- Prodavačica je u konačnici shvatila stav moje djevojčice i rekla joj kako je to lijepo, a ovo je iskustvo još jednom potvrdilo moje uvjerenje da nitko od nas nije rođen s idejom da je boja kože bitna – zaključila je ponosna mama.

Ne propustite