Nekada nije bilo veće ljepotice od nje, danas ima 76 godina i izgleda kao plastična lutka

Nekad i Sad
Nekada nije bilo veće ljepotice od nje, danas ima 76 godina i izgleda kao plastična lutka
Rakel Velč ima 76 godina, a željela bi da zadrži vječnu mladost.

Rakel Velč ima 76 godina, a željela bi da zadrži vječnu mladost. Doba kada nije bilo veće ljepotice od nje, sedamdesetih godina 20. vijeka, ostavile su veliki trag. Zato Rakle po svaku cijenu želi da izgleda mlado, što neminovno vodi u pretjerivanje.

Besprijekorne frizure i šminke, Rakel je na nedavno nastalim fotografijama pozirala širokog osmijeha, a pokazala i je i svoje novo lice. Bar deset godina mlađe od onog na koje smo navikli. Iako je sačuvala osnovne, mimičke bore, Rakel je više poprimila izgled lutke.

Poznata po tome da joj je do izgleda stalo više nego mnogim drugim damama, ona i u osmoj deceniji ne izlazi iz teretane. Mediji su tvrdili da su je muževi ostavljali baš zbog toga što su joj karijera i savršen izgled uvijek bili opsesija i da se od četvrtog muža razvela baš zbog toga što je opterećena time da izgleda mladoliko i da je posvećena samo sebi.

Njeno držanje dostojno holivudske dive, karijera koju bi malo ko i sanjao i linija tridesetogodišnjakinje Rakel kao da nisu dovoljni. Ona i dalje koriguje ono što joj je priroda dala, a čini se da je ovoga pita najdalje otišla. Njen lik polako gubi svoje crte.

    

rakel

Ne propustite