Provedite vikend u Dubrovniku! To je luksuz koji možete priruštiti!

Kiosk
Provedite vikend u Dubrovniku! To je luksuz koji možete  priruštiti!
Šta mislite o prvom maju s pogledom na more? Moguće je, i to uz CityDeal uštede. Za Vas smo pripremili najbolje cijene za najljepši grad na Jadranu. Dubrovnik je poseban grad, rećži će svi koji su imali sreću posjetiti ga. Nećete se iznenaditi ako na njegovim ulicama sretnete neke od najpoznatijih svjetskih glumaca. Dubrovnik je grad onih najboljih i sama osjeta ovom gradu na Vas će ostaviti pečat kao nijedan drugi. Njegove uske ulice, ugodne tople kafanice „razbacane“ po cijeloj povijesnoj jezgri, mistične utvrde grada, šetnice lungo mare, nude bijeg od svakodnevne užurbanosti za zaljubljene, ali i sve one koji čeznu za uživanjem u mjesečinom obasjanom Porporelom. Dubrovnik nudi skrivene kutke u kojima i najpoznatiji mogu ostati incognito.

Šta mislite o prvom maju s pogledom na more? Moguće je, i to uz CityDeal uštede.

Za Vas smo pripremili najbolje cijene za najljepši grad na Jadranu. Dubrovnik je poseban grad, reći će svi koji su imali sreću posjetiti ga. Nećete se iznenaditi ako na njegovim ulicama sretnete neke od najpoznatijih svjetskih glumaca. Dubrovnik je grad onih najboljih i sama osjeta ovom gradu na Vas će ostaviti pečat kao nijedan drugi. Njegove uske ulice, ugodne tople kafanice „razbacane“ po cijeloj povijesnoj jezgri, mistične utvrde grada, šetnice lungo mare, nude bijeg od svakodnevne užurbanosti za zaljubljene, ali i sve one koji čeznu za uživanjem u mjesečinom obasjanom Porporelom. Dubrovnik nudi skrivene kutke u kojima i najpoznatiji mogu ostati incognito.

Izaberite neku od CityDeal ponuda i budite zvijezda svog filma.

Rixos Libertas Dubrovnik nudi nezaboravno iskustvo odmora uz povijesne, kulturne i prirodne ljepote. Okružen uzbudljivim i zanosnim krajolikom Jadranskog mora i očaravajućom poviješću Dubrovnika, Rixos Libertas Dubrovnik kombinacija je udobnosti i luksuza. Smještaj u ugodnom i mirnom ambijentu, vrhunska ponuda svjetske kuhinje, elegantan izbor pjenušaca i mnogo više dostupno je tijekom Vašeg odmora iz snova. Birajte jednu od dvije ponude, dva noćenja ili sedam noćenja. Ponude su s polupansiona za dvije osobe u superior dvokrevetnoj sobi s balkonom i pogledom na more!

Hotel Neptun, Importanne Resort, je hotel najviše kategorije u Dubrovniku, koji svojim gostima pruža udoban smještaj i prekrasan panoramski pogled na more i grebene, te Elafitsko otočje. Gostima koji požele odmor iz snova uz sunce i more, Hotel Neptun je odličan izbor budući da položaj uz plažu s Plavom zastavom i balkon s pogledom pružaju idealne uvjete za spomenuti odmor. I ova ponuda je za dva noćenja na bazi polupansiona za dvije osobe uz korištenje wellnessa!

Hotel Ariston savršen je izbor za one koji traže opuštanje, udoban smještaj i prirodne ljepote. Smješten na poluotoku Lapadu, krase ga prostrane i raskošno uređene sobe, a kvalitetna usluga i šarm osoblja obećavaju nezaboravne trenutke. Smjestite se u luksuzni hotel Ariston 5*, boravite po povoljnoj cijeni dva noćenja na bazi polupansiona sa svojom ljepšom polovicom uz korištenje wellnessa!


Royal Princess Hotel novi je hotel Importanne Resorta osmišljen kako bi ugodio svakom gostu i osigurao vrhunsku i jedinstvenu uslugu. Kombinacija hedonizma i prekrasnih pogleda na more, tajni su sastojci 54 luksuzna apartmana, kao i poseban pogled na prostrano morsko plavetnilo i grebene, te mediteranski vrt i šetnicu. Luksuz ćete pronaći i u novootvorenom à la carte restoranu La Castille, koji nudi lokalne i pažljivo pripremljene mediteranske i dalmatinske specijalitete i pomno odabrana vrhunska hrvatska vina. Uz jedinstvenu uslugu i mnoge pogodnosti, Royal Princess Hotel je prvi izbor svakog gosta spremnog za uživanje!

Posjetite Sheraton Dubrovnik Riviera hotel 5* i iskoristite svaki trenutak za uživanje! Samo nekoliko minuta vožnje od ljepote i vreve jedinstvenog Dubrovnika, uvrštenog na UNESCOov popis Svjetske baštine, nalazi se novi Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel, oaza mira i dragulj suvremene arhitekture. Umotan u bujne vrtove koji vode sve do plaže, te s prekrasnim pogledom na more, ovaj resort od 240 soba i 11 apartmana posve je namijenjen povezivanju ljudi. Dovoljno je intiman za parove, dovoljno prostran za obitelji, a s 1500 m² najsuvremenije konferencijske opreme prikladna je lokacija za međunarodna događanja.

Hotel Astarea smješten je u pitoresknom naselju Mlini, na dubrovačkoj rivijeri, nedaleko od Dubrovnika. Za sve one koji traže mirno utočište od suvremenog životnog tempa, hotel Astarea idealna je destinacija za savršen odmor. Hotel se sastoji od glavne zgrade, koja broji 217 soba, te depandanse s 90 soba. Uživajte u savršenom odmoru u hotelu Astarea*** u Mlinima kod Dubrovnika! Upoznajte se sa svim kulturnim i prirodnim znamenitostima kako biste osigurali kvalitetan provod tokom boravka u Dubrovnik Riviera Hotelima.

1.MAJ sa pogledom na more? Da, moguće je. Nudimo i  tri noćenja za dvije osobe u sobama sa pogledom na more, u apartmanima Jurišić! Apartmani Jurišić nalaze se na svega 100 metara od stjenovite plaže, a nude klimatizirane smještajne jedinice s pogledom na more. Apartmani su smješteni u mirnom kutku okruženom mediteranskim borovima i palmama. Javni autobus staje na 50 metara od objekta, a do središta grada stiže za 10 minuta.

Pogledajte i apartmane Lavanda 4* koji će Vas sigurno oduševiti. Ovaj apartman je savršen za Vaš odmor u Dubrovniku, a nalazi se u centru grada i sve je unutar nekoliko minuta hoda. Smješten uz veliku zelenu površinu grada i nalazi se u blizini nekoliko parkova tako da nema gradske buke. Okružen mediteranskim biljem, ovaj stan pruža privatnost i opuštanje.

Sve ponude sa portala Citydeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našim prodajnim mjestima u SCC-u (-1 sprat) i na prodajnom mjesto u BBI Shopping centru (prizemlje).
Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz Vaš Citydeal!

 

 

Ne propustite