Vikend na Jahorini u Hotelu Board 4* ! Last minut extra povoljna cijena!

Kiosk
Vikend na Jahorini u Hotelu Board 4* ! Last minut extra povoljna cijena!
Brzina i stres modernog života, smanjena fizička aktivnost negativno utiču, kako na tijelo, tako i na opšte psihofizičko stanje. Zbog toga, obavezno iskoristite Wellness kapacitete koji su Vam na raspolaganju u hotelu Board.

Brzina i stres modernog  života, smanjena fizička aktivnost negativno utiču, kako na tijelo, tako i na opšte psihofizičko stanje. Zbog toga, obavezno iskoristite Wellness kapacitete koji su Vam na raspolaganju u hotelu Board.

CityDeal donosi ponudu za jedno noćenje sa doručkom za dvije osobe uz korištenje bazena i wellnessa u hotelu Board! Ovaj put cijena povoljnija nego ikad prije, samo 79 KM za dvije osobe! Period iskoristivosti vaučera je isključivo za vikend od 07.04 do 09.04.2017. godine, pa požurite. Iskoristite ovu povoljnu cijenu, nagradite se jer ste to i zaslužili!

Board hotel, jedan od najnovijih hotela na Jahorini je izgrađen u planinskom stilu sa panoramskim pogledom na šumovite padine. Nalazi se u središtu turističkog kompleksa na nadmorskoj visini od 1550 metara,  i nepunih 100 metara od prve žičare i ski lifta.
Kupanje u bazenu, izlaganje Vašeg tijela blagotvornom dejstvu saune i parnog kupatila, kao i masaža naših profesionalnih masera, učinit će da se Vaše tijelo potpuno oporavi, a opšte psihofizičko stanje poboljša. Pored Wellnes centra, za održavanje fizičke kondicije i snage možete koristiti i teretanu koja se takođe nalazi u sklopu wellness centra.

Za najmlađe, tu je igraonica u kojoj će djeca naći sve što im je potrebno za ugodnu i veselu igru.
Board hotel raspolaže sa 21 dvokrevetnom sobom, 5 trokrevetnih, 5 studio soba i LUX apartmanom. Sve sobe su namještene u skladu sa najvišim standardima uređenja hotelskih soba.

Da bi Vaš boravak učinili prijatnim i nezaboravnim, u hotelskoj ponudi je: restoran, caffe bar, kamin sala, Wellness centar, zatvoreni bazen, sauna, parno kupatilo, jacuzzi, salon za masažu.

Sve ponude sa portala Citydeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našim prodajnim mjestima u SCC-u (-1 sprat) i na prodajnom mjesto u BBI Shopping centru (prizemlje).
Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz Vaš Citydeal!

Ne propustite