Tučepi – Provedite 1.MAJ u najljepšem mjestu na Makarskoj rivijeri!

Kiosk
Tučepi – Provedite 1.MAJ u najljepšem mjestu na Makarskoj rivijeri!
Tučepi, najljepše mjesto na Makarskoj rivijeri, smjestili su se u srcu Dalmacije.

Tučepi, najljepše mjesto na Makarskoj rivijeri, smjestili su se u srcu Dalmacije.
Pješčana plaža duga gotovo 3 km idealno je mjesto za kupanje i sunčanje. Bilo na prekrasnoj plaži ili u hladu stoljetne borove šume koja se pruža duž cijele obale Plaže. Uz dugu šetnicu nalazi se niz restorana sa biranom hranom prilagođene svakom ukusu, barovi, hoteli  i trgovine. Ovo visoko razvijeno turističko mjesto - gradić sa 2000 stalnih stanovnika, ljeti ugosti preko 4000 gostiju u jednom danu. Sportski sadržaji poput tenisa, nogometnog igrališta, boćanja, stolnog tenisa, trecking staze i pješački obilježenih planinarskih puteva, sigurno su mjesto aktivnog odmora. Gradska lučica marina je mjesto privezište za brodice i jahte koje daje mediteranski ugođaj, te osjećaj mondenskog ljetovališta. Česte su i stalne autobusne linije sa Makarskom (3 km) i Podgorom (2 km).

CityDeal donosi ponudu za tri noćenja za dvije osobe u Villi Bougenvila.

Villa Bougenvilia Tomas je prekrasno uređena vila sa pomno biranim materijalima. Izgrađena je od kvalitetnih i eksluzivnih materijala: tikovina, brački kamen i mramor. Ukusno dizajnirana i pomno dizajnirani apartmani, birane boje, zidne tepete, a pojedine sobe su sa baldehinima. Vila je idealno mjesto za godišnji odmor, sa svim popratnim sadržajima, kao što su: grijani bazen veličine 8x4 m, sunčalište na dva nivoa, sauna, gym, grill, dječje igralište trampolin, wifi, sattv, klima, mikrovalna, sefovi. Svi gosti imaju parking ispred vile.

Dugogodišnje iskustvo u pružanju usluge smještaja doista su garant dobrog domaćina.

Sve ponude sa portala Citydeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našim prodajnim mjestima u SCC-u (-1 sprat) i na prodajnom mjesto u BBI Shopping centru (prizemlje).
Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz Vaš Citydeal!

Ne propustite