Upoznali se u emisiji uživo, skinuli pa se razočarali: 'Sinoć sam se seksao s boljim komadom'

Kiosk
Upoznali se u emisiji uživo, skinuli pa se razočarali: 'Sinoć sam se seksao s boljim komadom'
Prošle sedmice cijeli je svijet pričao o snimci nastaloj tijekom jedne radijske emisije, u kojoj se par, koji se dotad nije poznavao, skinuo do gola, a nekoliko sati kasnije i poseksao.

Prošle sedmice cijeli je svijet pričao o snimci nastaloj tijekom jedne radijske emisije, u kojoj se par, koji se dotad nije poznavao, skinuo do gola, a nekoliko sati kasnije i poseksao.

Ovog tjedna emitirana je nova epizoda kontroverznog showa "Kyle And Jackie O" u kojoj je uživo prenošen susret 26-godišnje plesačice Bonnie i godinu dana starijeg Simona. Emisiju je pratilo uživo 13.000 ljudi.

No za razliku od prvog para, ovo dvoje nisu osjetili iskrice". Naprotiv, Bonnie je zaključila da se Simon "nema čime pohvaliti u gaćama", dok je on zaključio da je žena s kojom se sinoć seksao bila bolja te da Bonniene grudi i nisu baš velike.

emisija

Voditelji Kyle Sandilands i Jackie 'O' Henderson razočarano su zaključili da su imali veća očekivanja, nakon što je prošlotjedni par završio u krevetu, a kako je Jackie otkrila, odlučili su se na live stream na Instagramu kako bi njihovi gledatelji vidjeli necenzuriranu verziju "spoja",prenosi Net.Simon je producentima showa rekao da je "sam tjednima" i da ga zanima što bi se moglo dogoditi.

Nakon upoznavanja, Bonnie ga je pitala je li bio s kim otkako je prekinuo vezu, a on je odgovorio da se seksao večer prije.

emisija

nn

"Jesi li se barem otuširao nakon toga?", pitala je, a on je odgovorio da je.

Nakon što se Bonnie skinula, bio je zadivljen, no kad je ona zaključila da on nije njen tip, i on je stao s komplimentima. Kad je na glavu stavio periku, ona je pristala pokazati mu grudi. Oboje su svukli svoje ogrtače, a onda je Bonnie udarila po njegovoj muškosti.

emisij

"Iskreno, nadam se da ti barem raste, jer se nema što tu vidjeti", rekla je.

Kad je Bonnie skinula grudnjak broj gledatelja povećao se za 10.000, no Simon nije bio impresioniran.

nn

"Mogle su biti malo veće", rekao je.

Bonnie je zaključila da ništa od toga, a Simon joj je poručio: "Ona sinoć je bila bolja". 

 

 

Ne propustite