Gdje ćete za 1. maj? Agencija Centroutours Vas vodi u Barcelonu, Budimpeštu, Prag, Veneciju i Gardaland.

Kiosk
Gdje ćete za 1. maj? Agencija Centroutours Vas vodi u Barcelonu, Budimpeštu, Prag, Veneciju i Gardaland.
CityDeal je zajedno sa Centrotoursom pripremio različite ponude uz koje će 1. maj sigurno biti odmor za pamćenje. U ponudi su promotivne cijene za Budimpeštu, Veneciju, Prag, Barselonu i Gardaland.

CityDeal je zajedno sa Centrotoursom pripremio različite ponude uz koje će 1. maj sigurno biti odmor za pamćenje. U ponudi su promotivne cijene za Budimpeštu, Veneciju, Prag, Barselonu i Gardaland.
Mediteranska ljepotica, uvjek u top 5 gradova najpoželjnijih za život, sa savršenom klimom, prekrasnim plažama, poznata po burnom noćnom životu, specifičnom Katalonskom gastronomskom kuhinjom i ogromnim kulturološkim i historijskim nasljeđem je izvrstan izbor za posjetu u proljetnim danima. Zato se spremite i zakoračite sa nama u novu avanturu
zvanu Barcelona!

Ako biste ipak negdje bliže, onda razmotrite ideju Budimpešte - Pariza istočne Europe. Dvomilionska Budimpešta sa svojim brojnim znamenitostima, restoranima i klubovima, idealan je izbor za proljetno putovanje!  Za vrijeme Vašeg boravka u Mađarskoj vodimo Vas na panoramsko razgledanje Budimpešte, vožnju Dunavom, u večernjim satima i u prekrasni ambijent mađarske čarde, gdje ćete uživati uz muziku i ples. Nakon ovog odmora kraljica Dunava Vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim.
 
Još od srednjeg vijeka, Prag se smatra jednim od najljepših evropskih gradova. Često ga nazivaju „zlatnim gradom“ zbog bogate historije i laskave titule stjecišta kulturne elite. U njemu su živjeli i radili Mozart, Beethoven, Kafka...Očarani njegovom ljepotom, lako su nalazili inspiraciju za svoja remek djela. Danas je Prag evropska metropola, grad pun života, pun mogućnosti za kvalitetan provod, od velikih diskoteka i tržnih centara do bezbroj pivnica i restorana u kojima se služi nadaleko čuveno češko pivo. U Prag se ne ide jednom - u Prag se ide uvijek!

Venecija je uz Pariz vjerovatno najromantičniji grad na svijetu! Tako će Vam barem reći oni zaljubljeni, ali da taj grad posjeduje posebnu ljepotu i šarm, to zaista svi već znaju. Venecija je grad koji jednostavno morate vidjeti i doživjeti, ako jeste, a i ako niste zaljubljeni. Ako niste zaljubljeni, u Veneciji ćete se sigurno zaljubiti, možda u stare građevine i arhitekturu, u bašte i balkone pune cvijeća, u neprevaziđenu italijansku hranu, u gondolijere i gondole, u predivnu muziku, u golubove na trgu sv. Marka!
Uz sve to u ovoj ponudi imate šansu i da posjetite poznatu svjetsku izložbu La Biennale koja se održava u Veneciji svake parne godine u periodu 6 mjeseci!

Donosimo Vam ponudu i za Gardaland- zabavni park u blizini jezera Lago di Garda omiljeno je odredište za porodični odmor. Brojne su atrakcije koje uveseljavaju i djecu i odrasle: dolina kraljeva, svijet gusara, brzaci prašume, bijeg iz Atlantide, leteće ostrvo, voz Gardaland Express, grad Divljeg zapada, arapski suk, čarobno drvo, plavi tornado, vrtuljak Ikarus, svemirska vrtoglavica, najluđa kuća na svijetu, viteški turniri, predstave s delfinima, brojne parade i predstave.

Sve ponude sa portala Citydeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našim prodajnim mjestima u SCC-u (-1 sprat) i na prodajnom mjesto u BBI Shopping centru (prizemlje).
Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz Vaš Citydeal!

Ne propustite