Kompletan sistematski ginekološki pregled uz 4D ultrazvuk dojki u Našoj klinici!

Kiosk
Kompletan sistematski ginekološki pregled uz 4D ultrazvuk dojki u Našoj klinici!
Za zdrav život nije dovolja briga o održavanju linije, ishrana i redovno vežbanje - neophodno je makar s vremena na vreme posvetiti se i zdravlju i odraditi kompletne preventivne preglede kod ljekara opšte ili specijalističke prakse. Kada je zdravlje žena u pitanju, redovan ginekološki pregled je podjednako važan bez obzira na to koliko imate godina, a preporučuje se jednom ili dva puta godišnje tokom čitavog života.

Za zdrav život nije dovolja briga o održavanju linije, ishrana i redovno vežbanje - neophodno je makar s vremena na vreme posvetiti se i zdravlju  i odraditi kompletne preventivne preglede kod ljekara opšte ili specijalističke prakse. Kada je zdravlje žena u pitanju, redovan ginekološki pregled je podjednako važan bez obzira na to koliko imate godina, a preporučuje se jednom ili dva puta godišnje tokom čitavog života.

CityDeal donosi ponudu za kompletan sistematski ginekološki pregled + 4D ultrazvuk dojki u specijalističkoj ginekološkoj klinici Naša klinika. Ponuda sistematskog pregleda uključuje: klinički pregled; pregled transvaginalnim uz, pregled uterusa, jajnika i jajovoda 4D; papa bris, endo i egzocervikalni bris, citohormonski status, vaginalna čistoća, te kolposkopski pregled; klinički i ultrazvučni pregled dojki: 2, 3 i 4D i color Doppler. Ukupna cijena preko CityDeal ponude je 95 KM.

Ginekološka ordinacija “Naša Klinika” je moderna privatna zdravstvena ustanova, osnovana u februaru 2015. god sa ciljem unapređenja i zaštite reproduktivnog zdravlja žene. Nosilac posla je Pavlović dr. Željko specijalista ginekologije i akušerstva-onkolog. Medicinski fakultet je završio u Sarajevu 1988., specijalizaciju iz ginekologije i subspecijalizaciju ginekološke onkologije završio na KC Srbije, Beograd i Institut za radiologiju i onkologiju Srbije, Beograd kao i dodatne edukacije iz ultrazvučne dijagnostike, kolposkopije, laparoskopije i uroginekologije.

"Naša Klinika" pruža specijalističko konsultativne usluge iz oblasti akušerstva; kombinovani skrining prvog trimestra trudnoce: ultrazvucna dijagnostika fetalnih anomalija (Double test); skrining drugog trimestra trudnoce (Triple test); quadriple test; tranqulity test; amniozenteza i CTG.

Zatim, specijalističko konsultativne usluge iz oblasti ginekologije i ginekološke onkologije, kao što su: papa test; kolposkopija; biopsija, minimalno invazivne metode; LOOP i LEET odstranjenja patoloških promjena grlića materice; odstranjenje kondiloma ženskog genitalnog trakta; mali hirurški zahvati u lokalnoj anestezijii analgeziji; biopsije endometrijuma, kiretaze; laboratorijska dijagnostika; mogućnost operativnih zahvata u saradnji sa Bolnicom NeoVIta Pale, iz oblasti ginekologije, klasicne histerektomije, miomektomije, adneksetomije, konzervativne operacije na jajnicima,vaginalne histerektomije, rješavanje spada materice i mokračnog mjehura, uroginekologije; rješavanje stress inkontinencije klasičnim operativnim tehnikama, TVT obturator iTVT abreve, ginekoloske onkologije, radikalne histerektomije, radikalne vulvektomije akušerstva; porod i carski rez; mogućnost sanitetskog transporta; mogućnost konsultacije iz oblasti malignih tumora dojke i rektuma.
 
Pored ginekoloških "Naša Klinika" nudi i usluge iz oblasti interne medicine, pedijatrije, radiologije, dermatologije i kozmetologije.

Sve ponude sa portala Citydeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našim prodajnim mjestima u SCC-u (-1 sprat) i na prodajnom mjesto u BBI Shopping centru (prizemlje).
Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz Vaš Citydeal!

Ne propustite