Otac objavio strašne fotografije kćeri koja se objesila zbog bullyinga

Kiosk
Otac objavio strašne fotografije kćeri koja se objesila zbog bullyinga
Hrabri otac objavio je fotografije svoje kćeri u bolničkom krevetu samo nekoliko minuta prije nego je umrla u znak borbe protiv internetskog zlostavljanja.

Hrabri otac objavio je fotografije svoje kćeri u bolničkom krevetu samo nekoliko minuta prije nego je umrla u znak borbe protiv internetskog zlostavljanja, prenosi Daily Mail.

Julia Derbyshire umrla je u listopadu 2015. kada je imala samo 16 godina, nakon što se pokušala objesiti.

Otac morao isključiti aparate za održavanje na životu

Otac Adrian (42) ju je pronašao u kući u Cheshireu i brzo prevezao u bolnicu. Tamo je provela 5 dana na intenzivnoj njezi, ali je otac u agoniji odlučio isključiti aparate za održavanje na životu.

Dvostruki osvajač zlatne medalje u paraolimpijskom mačevanju i borac protiv internetskog zlostavljanja, Derbyshire je na kćerin 18. rođendan odlučio objaviti potresne fotografije.

"Objava je jedna od najtežih stvari koje sam učinio u životu"

"Fotografirao sam ju prije smrti i zakopao fotografije u telefon do sada jer ih nisam htio gledati i još uvijek ne želim. Objava je bila jedna od najtežih stvari koje sam učinio u životu", izjavio je otac.

"Znao sam što ću s njima učiniti, morao sam ih upotrijebiti kako bih skrenuo pažnju na ovaj gnjusni zločin", dodao je.

Julia je bila žrtva web stranica koje promiču samoubojstvo i samoozljeđivanje

Julia je rođena u Velikoj Britaniji i preselila se u SAD sa 4 godine, ali se vratila u Warrington deset godina poslije zbog problema sa zlostavljanjem na internetu i samoozljeđivanjem.

Nažalost, i nakon povratka kući nastavilo se zlostavljanje preko interneta te je djevojka nastavila posjećivati web stranice koje promoviraju samoozljeđivanje i samoubojstvo.

Otac pokrenuo kampanju protiv internetskog zlostavljanja SASSY

"Fotografije su u meni probudile emocije iz tog vremena i bilo mi je fizički slabo. Ali, ako mogu pomoći roditeljima i obiteljima da ne prođu kroz ono što smo mi prošli, to im je jedina svrha", rekao je Derbyshire.

U znak sjećanja na Juliju pokrenuo je internetsku kampanju protiv zlostavljanja SASSY.

 

 

 

Ne propustite