Zlatibor - Odmorite se u miru i tišini planine koja Vam pruža sve što ste zamislili

Kiosk
Zlatibor - Odmorite se u miru i tišini planine koja Vam pruža sve što ste zamislili
Zlatibor je planina izuzetne ljepote. Krasi je prijatna klima, prostrani proplanci, te bujni pašnjaci ispresijecani planinskim potocima. Po svojim prošarani bujnim borovima je i dobila ime.

Zlatibor je planina izuzetne ljepote. Krasi je prijatna klima, prostrani proplanci, te bujni pašnjaci ispresijecani planinskim potocima. Po svojim prošarani bujnim borovima  je i dobila ime.


Saznanje da se na Zlatiboru ljudi mogu izliječiti od mnogih bolesti, posebno onih koji napadaju dušu i tijelo istovremeno - psihomatskih bolesti, staro je više od 100 godina. Ljekovitost ove planine ogleda se u blagosti klime na visoravni od 1000 m. Preko njega se sudaraju planinske i morske struje koje ubrzavaju liječenje plućnih i srčanih bolesti, posebno bolesti štitne žlijezde i malokrvnosti.

CityDeal donosi ponudu nevjerovatne cijene. Platite ćete samo 13,50 KM za jedno noćenje za jednu osobu u kući za odmor Stikić!

Kuća za odmor Stikić se nalazi u naselju Sloboda  i udaljena je 10 minuta lagane šetnje od tržnog centra i jezera. Za odmor na Zlatiboru kuća za odmor Stikić nudi smještaj u apartmanima i studijima prve kategorije. Svaki Apartman i Studio ima terasu, parno grijanje, komplet opremljene čajne kuhinje, TV, pristup Internetu, i kupatilo sa tuš kadom. Vila ima uređeno dvorište sa fontanom i prostorom za djecu, tobogan, ljetnjikovac sa velikim roštiljem, a za sve goste obezbjeđen je parking prostor.

Sve ponude sa portala Citydeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našim prodajnim mjestima u SCC-u (-1 sprat) i na prodajnom mjesto u BBI Shopping centru (prizemlje).
Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz Vaš Citydeal!

Ne propustite