Brač - Idealan proljetni odmor na otoku sunca, kamena i mora!

Kiosk
Brač - Idealan proljetni odmor na otoku sunca, kamena i mora!
Apartmani Melisa nalaze se u Sumartinu, otok Brač, na samo pet minuta hoda-cca 100 m od glavne šetnice. Predstavljaju idealno mjesto za odmor od gradske buke. Svi apartmani su moderno opremljeni, te posjedjuju kuhinju, kupatilo sa tuš kadom, spavaću sobu i balkon/terasu. Gosti imaju na raspolaganju besplatno korištenje grilla/roštilja,klime i interneta. Objekat ima veliko dvorište od cca 1000 m2, pogodno za boravak djece, u kojem se nalazi i parking za deset vozila. Centar grada,šetnicom uz plažu, udaljen je svega 500 m, u kojem se nalaze divni restorani i caffe barovi.

Apartmani Melisa nalaze se u Sumartinu, otok Brač, na samo pet minuta hoda-cca 100 m od glavne šetnice. Predstavljaju idealno mjesto za odmor od gradske buke. Svi apartmani su moderno opremljeni, te posjedjuju kuhinju, kupatilo sa tuš kadom, spavaću sobu i balkon/terasu.  Gosti imaju na raspolaganju besplatno korištenje grilla/roštilja,klime i interneta. Objekat ima veliko dvorište od cca 1000 m2, pogodno za boravak djece, u kojem se nalazi i parking za deset vozila. Centar grada,šetnicom uz plažu, udaljen je svega 500 m, u kojem se nalaze divni restorani i caffe barovi.

Otok kamena, sunca i mora, najveći je među otocima srednje Dalmacije. Brač je otok strmih obala i surih hridi, ali i predivnih plaža među kojima je najpoznatija Zlatni Rat, spektakularni prirodni dragulj. Krš i makija izmjenjuju se s plodnim poljima u unutrašnjosti i borovim šumama na otočnim uzvisinama.
Brojna otočna naselja raštrkana obalom i unutrašnjošću otoka Brača kao kameni spomenici skrivaju bogatu baštinu dugih stoljeća prošlosti.

Otok Brač je kroz povijest mijenjao brojne gospodare no specifični je brački kamen i danas ostao postojani svijedok duše otoka. Dijelić te duše ugrađen je u neke od najznačajnijh građevina prošlosti (Dioklecijanova palača) i sadašnjosti (Bijela kuća u Washingtonu).
Sve brojniji posjetitelji, kojima je dolazak olakšan izgradnjom zračne luke, teško odolijevaju specifičnom šarmu ovoga otoka koji ima toliko toga ponuditi.

Sve ponude sa portala Citydeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našim prodajnim mjestima u SCC-u (-1 sprat) i na prodajnom mjesto u BBI Shopping centru (prizemlje).
Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz Vaš Citydeal!

Ne propustite