Istaknite lijep osmijeh i zablistajte uz zubni cirkon u Stomatološkoj ordinaciji 3D!

Kiosk
Istaknite lijep osmijeh i zablistajte uz zubni cirkon u Stomatološkoj ordinaciji 3D!
Zubni cirkon će vas zasigurno podignuti i napraviti od vas modnu ikonu. Odlučite li se za nakit na zubima, imajte na umu da budete spremni na mnoge poglede pa je zato potrebno imati lijepe i njegovane zube.

Zubni cirkon će vas zasigurno podignuti i napraviti od vas modnu ikonu.
Odlučite li se za nakit na zubima, imajte na umu da budete spremni na mnoge poglede pa je zato potrebno imati lijepe i njegovane zube. 

Za isticanje zuba pomoću cirkona bitno je pravilno održavati oralnu higijenu. Naime, oko zubnog nakita se najčešće skupljaju bakterije i naslage pa je posebno oko nakita važno redovno čišćenje zuba.

Korištenje četkice i paste za zube najčešći je i najuobičajeniji način jer se četkicom uklanjaju sve naslage sa zuba, desni i jezika, što doprinosi čistoći i svježini usta. Zube i usta neophodno je prati najmanje dva puta dnevno, ujutro nakon ustajanja, tj. prije doručka i uveče, prije spavanja.

CityDeal donosi posebnu ponudu uz koju će Vaš osmjeh zablistati. Ukrasite Vaš osmijeh uz bezbolan, brz i jednostavan postupak za 29,90 KM umjesto 50 KM.

Održavajte svoje zube prikladni četkicama za Vaše zubno meso, pastama za zube i koncem. Značajan dio dobrog oralnog zdravlja može se pripisati i korištenju tečnosti za ispiranje usta. One najčešće sadrže hlorheksidin ili fluor i koriste se isključivo po uputstvu proizvođača ili pod kontrolom stomatologa. 

U svakodnevnoj ishrani u organizam se unosi hrana različitog sadržaja i u različitim količinama. Radi zdravlja zuba, ali i opšteg zdravlja, potrebno je voditi računa o što većem unosu sirove, neprerađene hrane, poput voća i povrća. Vrlo je važno da se uveče prije spavanja, a nakon pranja zuba, ne unosi hrana jer je noć razdoblje kada su u ustima najbolji uslovi za stvaranje karijesa.

Sve ponude sa portala Citydeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našim prodajnim mjestima u SCC-u (-1 sprat) i na prodajnom mjesto u BBI Shopping centru (prizemlje).
Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz Vaš Citydeal!

Ne propustite