Albanija, Drač: Ljetujete sa agencijom iTravel i provedite odmor sa porodicom ili prijateljima!

Kiosk
Albanija, Drač: Ljetujete sa agencijom iTravel i provedite odmor sa porodicom ili prijateljima!
Hotel Vila Verde Beach smješten je u Draču. U okviru objekta na raspolaganju su restoran i privatna plaža. U svim sobama je dostupan besplatni WiFi. Sve sobe uključuju TV, klima-uređaj, balkon i hladnjak. Jedinice imaju vlastitu kupaonicu s tušem, bideom i sušilom za kosu. Gostima su na raspolaganju mini bar i TV sa satelitskim programima.

Hotel Vila Verde Beach smješten je u Draču. U okviru objekta na raspolaganju su restoran i privatna plaža. U svim sobama je dostupan besplatni WiFi.
Sve sobe uključuju TV, klima-uređaj, balkon i hladnjak. Jedinice imaju vlastitu kupaonicu s tušem, bideom i sušilom za kosu. Gostima su na raspolaganju mini bar i TV sa satelitskim programima.
Hotel Vila Verde Beach posjeduje recepciju koja je otvorena 24 sata dnevno i vrt. Ostale pogodnosti u objektu uključuju uslugu prodaje karata i pult za organizaciju izleta.  

CityDeal donosi novu ponudu koja uključuje čak sedam noćenja za jednu osobu. Ponuda je sa uključenim doručkom u sobi sa pogledom na more uz povratnu kartu Sarajevo- Drač- Sarajevo.

U okolini gosti mogu uživati u raznim aktivnostima poput vožnje biciklom, a na raspolaganju je i besplatno parkiralište za auta.
Plaža je udaljena 1 minutu hoda, a središte Drača smješteno je svega 5 minuta vožnje od objekta. Drački amfiteatar udaljen je 2,6 km, a zračna luka Tirana nalazi se na 23 km.

Sve ponude sa portala Citydeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našim prodajnim mjestima u SCC-u (-1 sprat) i na prodajnom mjesto u BBI Shopping centru (prizemlje).
Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz Vaš Citydeal!

 

Ne propustite